CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 22, 2011

saBtu yaNg meNdung dan SuraM...

assalamualaikum dan salam sejahtera.. (ceWwaaHH..cm nk TeP eMaiL lak..)

hari ini haRi saBtu..meNdung dan SuraM..hurM, sesUraM hatiKU kini..cHOOiii..haRi saBtu ni Kene KeJe laK ha. taPi xkisaH la. menCarik reZeki yaNg haLal..aiH..peWot muNYik2 ni..lapOr laK teTibe..

Act, sesaMbiL buaT koJE ni seSaje je nk meLUahkan peraSaan. raSe teTibe keNgkawan sUme tade. ilaNg. g Ne eK.huRM..rAse cm LoneLy pON adEr. dOK pkir2 gaK, naPe laK jaDi cmNi. taPi laGi pK, lagi peNing..aiyaaaahhh..sO, xYah pK la. yaNg peNting kiTer ePPY..

anYway, tGh tuNggu gaK emaiL dari kaKak yaNg buAt kad kweN tuh. deSign suDah anTa, tetaPi die belOm rePLy puLak. aiH, bz kali nak..(aih, bz aGAknye kan..) peNing Juge meMikirKan haL kaWEn2 nih. lagi braPe buLan je nih, taPi cm iLek je aku NIh..chesss..

doK servei kad kaWen, koNOn2 nk yaNg leN dari leN, laSt2 peNing Sndiri.wahahahaha,.xPe, yNg peNting sKang deSign suDa anTa n nK teNgOK reGe nye Brape. taMO la maHal2 giLer..last2 oranG buAng juGer. ngaHahaha..taPi raSE skaNg sHaYe suKe muNge tuLip..ngeeeee~

xPe xPE..sAbar iTu sePara daRi iman. so, bersaBarlah waHai miSS veNus..:)