CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 18, 2011

paRAnoid..

seMalaM taH teTibe aNgin riBot aPe taH aKU leH laK ter'eMO' kt faCeBook. buKan apE, teTibe seTan seMaLam kUat pULak meNghaSut aNak aDam nih. haih..juZ naK koNgsi seKet pAsaL haNgin seMalaM tuh~

seBeNarNye 'aNGiN' aKU oKeh je, taPi taHla. teTibe teRinGat kt saTu perKara yaNg buAt aku Geram sORang2 n geLak gaK sORaNg2. daLam faCebooK aku aDAlaH suMe yaNg meNGenaLi saHaja. sO, aGak sTrict la sKEt seBeLom naK apruF oraNg tuH. naK dijaDikan CeriTA, oRang yaNG mMg daH de dLam List tu pUlak seBok naK meNgeLuarKan diRi diE dari liSt aku. sO, naK bLah, bLah aJE..

MasALahnYE disiNi, laWak seKEt la koT. seLame 'BerKawaN' kaN, xPerNah la puLa aku kEsah dGn faCeboOk die aPataH laGi nk kOMen2 kt waLL posT die. daHTu, diE puLak duLU2 sebok dOK meNgoMEn kt waLL poSt akU. aGakNya suME piC2 aKU die teNGok. n soRry to Say keh, aKU mmg taK perNah nk g TgOK fB die tUH. yewwwww, nOn of mY buSinEss taPi, diE yaNG paRAnoid dGn bLock aKU. mCam la aKU hEran Sgt nk TgOK. (pAdahaL die yG heRan Sgt naK tGok aKU ngan keNgkaWAn aKU yaNG gemPak2 tUh!)

meNggeLabaH je Kan? daLam erTi kaTe laiN, aKU taK hEnGen la nk teNgok aPE yanG diE buAt aPe yaNG die poSt waiMa aPE yaNG die KOmen2..yeK! annOying..kAzeN aKU pON seMalaM facing BenDe yaNg saME. pe lAgi, keBabom keBaboM la kiTorang daLam fB seMalam. hahahaha..

aKU ni seBenarNya leBih meNghaRgai kaWAn2 taPi kaLO ko daH buAt peranGai yaNg aKU meNyaMPah naK teNGok, beK bLah ajE. or eLse, xYah dOk taU aPE aku buAt. coZ mmG nOn oF uR buSinEss gaK kaN?? lAgi baGus seBenaRnya die 'TariK diRi' daRi fB aKU. coZ i dONt nEed a fRen likE tHem! daLam fB aku jAdi peMbaWA mULut, jAdi pEmerHati, naK jatOHkan oRang, u BetTer gEt losT!! (mArah saMbiL seNyum)

oNLy yaNG beBetUl keNal akU  je TaHu saPe aku n CaMane pRangai aKU. seTakat iLang kAwan yaNg paDa aku noThing, xDe keSan la. taPi naPE peRlu paRAnoid? beTol x..ngeeeee~ aPa pUN, keeP sMiLiNg. iNI seKadar lUaHan raSA, buKan naK jaTohkaN or kUTuk seSape. (aKU xsebot naMa..) saPe naK PraSAn terPulang la Keh.

bluweekk..

paranoid : terlalu takot, curiGa ataU tiDak percaya kePada oRAng laiN..

so, jaNgan jaDi paRanoid! :p