CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 3, 2011

Jadi perampas itu hebat??

zaMan sKaNg ni kaN takLeh naK cKP pe La. niLai muRni daH tade laNGsuNg dah.beBudaK skaNg exTreMe saNgat.terSangKut kt eKon la, kepaLa kat kuSi la.adehh..meMacaM..tapi apE yaNG naK citer ni taDe kaitaN pon deNgan bebUdaK tuh..cUme naK sHare ceRita pasaL taJok kat aTas tUH..JADI PERAMPAS ITU HEBAT????


fiRst seKali kaN, pe kiTe raSE kaLo haK kite diaMbiL?mesTi maraH kaN.pasTu kiTe muHasabaH diRi teNGok aPE saLah kite taPi ruPEnye pihaK yaNG laGi saTu tu ePy ruPenye beb! chehhh..

yaNG aKU peLik si Laki tUh riLek n baNgga giLer ngan aWek die yaNG bodo laGI beNgap tuh.konOn2 dLm duNia ni doraNG yaNG puNYe. cait! ko taU tak daLam ko naK mendaPatkan leLaki taK guNe tu ko daH meNghancuRkan haTi puMpuaN len yaKni yaNg saME jeNis dengaN ko????

ke kO tu sPesieS len??? naPe aku marah? seBAb poMPuaN yaNg ko LukekaN ati tU adeLah kaWan baiK aku seNgal!!! ceCube ko LetaK situaSi biLe ko keNe camTu. taPi aku raSE onE daY ko keNe juGAk nih. caYe la.taNpa raSE berSalaH, tanPa rasa MaLu ko hebaH kt oraNG. daSar tak REti maLu..chOiiii...!

menyaMpah beb..siYes..oraNg Len pOn praMpas juGak taPi tade la letak eXactlY daTe bile n so oN..tiMe tu seBelaH piHak berKabung laGi.ko sesuKe haTi je..yEk...! what a jerK!!!

pe POn, aKu naK teNGok la seJaoh maNe ko bOleh peGi..xSedaR diri pUnye oraNg..!

nOte: naK g aMik air semaYang duLu...:p