CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 4, 2011

nk maKan meNde yaNg beraSAskaN roTi...!

pEtaNg seMaLam tiMe daH aBis Kemas uMah, laYan La ciTE "Yakitate JapaN". ciTe kaTon jePun pAsaL beBuaT roTi niH.maK aiii! giLe seDAp..*waLaupuN haNya katOn*.

duLu maSe kaT KK deNgan hUbby, hubbY doK laYan ciTer nih, aKU tak eKot saNgat. doK raLit meN heNPOm. seBab ActuaLLy aKU buKan kaki kaTon or GaMe. taPi seBab hubby daH syOk sgt teNgok kaTon, aku pOn goDek la heNpoM die teNgok gaMe ape..(mase ni Lah diScoVer gaMe aNgry birD tuh)...

teNgok ciTe tu la yaNg buaT akU meNcariK rOti cm tuh.kaLO tak daPat rOTi caMTu, daPat maKan beNde yaNG berASasKan roTi poN taKpe. tuP2 kAwaN wa meSEj la.meNtak tOlonG amik kaT epOt.huwahhhhh! peLuaNG baeK naK maKan rOti. terBaYang GCB beb! perGhHH! 



tiMe tuK aMik kaWan tU poN saMpai. aCtuaLLy aKU bawaK teMan soRAng laGi sEbaB huBBy aku naK ade teMan tiMe driVing NaNti. so, aKu baWAk la soRAng laGi kawaN. perGhh, saMPai saNe terUs orDer. wahhh, sanGat sedaP dan brSeLera..ngeeee...


taPi ariniH daH mengiDAm maKan meNde leN puLak. puDing Roti beB. hoh, aku memaNg meMacaM! ngeee...





p/s: lihaT bETapa iKlan daN meLaLui cErita saJe sHaye suDa terPengaruh deNgan maKanan2 terSebOt..adeh..