CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 12, 2011

kerja?transfer?pemili?oh oh..

ariniH rase caM naK posT peNing2 seBab meMang teNgah peNing.uh Uh..~ berBaki 30 miN uNtuk puLang dari OPis seMpat lagi nIh kot haPdet bloG..:P

naK ckp PasaL kerJa?? TraNsfer?? sUami?? kerJa, saMpai biLe poN tak aBis. kuNing2 ni Ha dah terseNgih je aTAs meJa, minta diBersiHkan. taPI cemane kaLo muD tuk memBERSIHkan tu belOm saMPai. buKan seNang naK buat KeputusaN..hari seNin, laGI Lah. ni kiRe haRi pertama masOk opIs secaRa officiaL nye seBab baLik cuTi terus p kUrsus seMinggu.ho ho ho~ 

transfer?? ha, pLan tidaK sPt yaNG diraNcang. oraNG ckp, laNGit tak seLalunYa cerah.. suMe caM kenseL, n tePaKsa guNe pLan b.uh uh.seKsanYa beGini. soraNG2 keNgkawan! huBBy tiAda disisi..urUskaN haL piNdah segaLanya atAs baHu awok..kuat kuat kuatlah wahai tuan empuNya badan! dugaaN ini seMua ya..naK naNGis, caM xkUa puLak air mate emaS nih. leMBik puLa naNTi diKata oraNG. abah ex-arMy, hubby navy, so otomaTiknya saYa adeLah aNak kepada beKas asKar dan Juge biNi kepada teNtera laUT. giMana boLeh jadi leMBik sebegiTU kannnnnnnn~ daraH paHLawan MEngaLir daLam diri kot..uhuk! kaLo leMbik maLu saJe je..so, naK taNak, hadaP je Lah..

ariNih adik lelaki paLing kaCak dan berGAya suDah saMpai Miri. dpt PLKN. maSin mULut kan, cKP ariTUh cm raSe daPat kt saraWak. tu Nak ngeKor akak die la tuh..agagaga..anyway, seDikit raSa baNgga seBab adik2 suMe tak taKOt tuK menghadaPi caBaran idOp.kaMi Membesar deNgan didiKan yaNg semPurna. siaN puLa mak n abaH. ruNNer dorang suDah di Miri..ekekek..takpe..3 buLan saje okeh. hmmm, maK tepOn juge taDi, heMPom abaH iLang. tertiNggal sekEjaP ja di kedai maKan, pataH baLIk suda tiAda. biaSalaH kan itu..:) maK siaP tanYE braPe harGe heMpom itu. oh maK, tidaK terNILai kasIh sayang deNgan wanG riNGgit. takpe, rugi siKIt je. tawuN dPn akK bg abaH gaLaxy s2. hah..jeLes pula mak naNti biLe abah aseK berpesbuk..ekekek..

oKeh, sesiaP tuk puLai puLai! cUkup la eNtri kaLI ini..naNti berJuMpa lagi..:)

*berHati hati diJalan raYa.iNgatlah oraNG yang tersaYang*