CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 23, 2012

Lawak tapi benar :: Kenapa lelaki sentiasa carik alasan untuk ade pompuan lain..


1. A man needed a girlfriend and not a wife. Dia tak suka bila balik umah
jer, bini citer pasal bil TNB tak bayar lagi, citer pasal tuan sewa rumah
datang mintak duit. Dia menyampah biler hari hari kena dengar citer Mak kat
kampung ( mak bini ler ) talipon suruh pi ziarah anak pak ngah kat UiTM.
Guna akal puan2, bagi dia kenyang perut, malam tu pulak bagi se das dua,
masa dia dok hisap rokok atas katil tu, kiss dahi dia baru ler mintak duit
ker apa ker.. Yang si Laki tu pulak, jangan ler lepas menggigil keenakkan
tu terus pejam mata membuta..kentut pulak tu..buruk.


2. Orang Jantan ni memang gatal dan miang..Jangan larang dia tapi jangan pi
suruh dia raba bontot amoi kat Giant pulak..ish.. Kalau mamat tu jeling pun
dah kena belasah, fed up dia. Cubit manja cukup. Pastu, balik umah piat
manja telinga dia pulak, " Abang gatal ekkk..mai sini nak tengok gatal
setara mana.." hehehe..pastu kau orang pikir sendiri ler apa nak buat..tak
payah ajar dah. Tapi orang jantan pun jangan pulak jegil bijik mata kat
amoi sampai berair mulut..Memang patut ler kalau bini belasah ngan kulit
durian.


3. Cik Abang awak tu nak makan lauk yang awak masak....kalau hari hari
tapau kat kedai Wichuda..alamat bermadu ler awak. Pi ler beli buku masak
Chef Wan tu.. satu investment yang memang patut. Kari tu biar ler rasa
kari, ini idak, buat sup ayam tapi rasa cam hirup air panas bergaram. Buat
ler macam tu, kena ada Mak Janda jambu bagi dia pekena gulai ketam ker apa
ker, hmmm...makan hati ler awak nanti.


4. Kalau ada buah buahan kat umah tu, kupas ler bagi dia makan..Rambutan
pun kupas depan dia..sambil pipi atas paha dia depan TV.. Tapi tak leh caya
gak orang tuer tu..sambil sengeh makan rambutan pun dia dok khayal kat amoi
gak tu..tapi tak kisah ler.. janji dia ada kat umah ngan awak... Ajak ler
orang tua tu main congkak ker apa ker kat umah..hehehe. .


5. Jangan ler di bebel sangat kat mamat tu kalau dia buat salah sikit
sikit. Orang jantan ni pantang kalau diungkit kisah kisah lama... Tarik ler
muker masam kejap..20 minit cukup. Tak payah dok moncong dari KL sampai
Melaka. Pastu awak gertak jer..cakap " kalau u boleh buat, I  pun nak buat
lah " Alah..dia cakap jer tak takut tapi kat laur jer tunjuk macho..kat
dalam dia cuak gak...


6. Tok sah dok rengek rengek mintak itu mintak ini. Girlfriend tak buat cam
tu..GF selalu cakap " asal dinda dapat bersama kekanda...itu saja yang
dinda pinta". Lagi rengek lagi ler dia tak belikan..lagi ler dia murah hati
kat officer comel kat ofis.


7. Sex ? memang penting kak oi..jangan dok amik ringan. Awak yang mulakan
dulu. Jangan tunggu dia mintak. 3 kali seminggu minimum. kalau period guna
akal cari cara lain ( jgn sua kot belakang pulak..ish haru biru pulak nanti
). Kalau muak atas katil, bawah katil pulak hehe, muak dalam bilik, bagi
orang gaji cuti, buat kerja atas sink..hehehhehehe. ., kalau muak dalam
rumah, ajak pi ronda dalam kereta, berenti kat taman bunga ker apa ker.. Pi
chow kit sengsorang, beli ler maajun ker jamu ker bender ker, so that ketat
sentiasa... gelak ler gelak. tak main main ni.


8. Bersolek..bersolek .. bersolek..bau tu kasi harum sikit. Kalau tak cukup
duit nak beli perfume mahal, kat petaling street ada yang ciplak. RM 10
jer. Tapi jgn ler sembur sejam sekali, mau pengsan orang tuer tu. Bulu
ketiak cukur, biar ler gatal ketiak tu, asal laki tak pi gatal kat luar.
Bulu itu pun trim ler sikit tapi jgan pi kaler blonde lak, kena heart
attack lak cik abang awak.


9. Amboi seronok kau orang jantan baca ni erk..kau orang tu pun sama gak.
Exercise sikit. Ada hati nak tackle amoi tapi semput..perut tu jaga. Balik
umah jgn ler dok berkubang ngan kain pelikat depan TV, bini2 kau orang
tengok pun menyampah. Kalau bini dah wangi, kau orang pun sama ler
ikut..bagi ler bini selera sikit nak seduce korang. Ketiak macam ketiak
monyet pastu dok harap bini cium...eee..


p/s ~ ini sumber dpd email... agak keterlaluan jugak sesetegah ayatnya..
so, mintak maaf byk2 ekkk....
sekadar utk nasihat bersama... ada kebenaran jugak wlpn ayatnya agak
'kureng' sket