CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 6, 2012

Projek Menjahit :: Felt Keychain

Hai..punye la nampak tade keje tu kan. Mengapdet blog la aye je cuti2 nih. Ha, ni tadi mengade p kua sat cari barang jait. Datang mud nak menjait. Tengok felt craft ni cumel2 saje..hek3..barang dah de, tinggal p carik fiber tu je. Dan alhamdulilah, semua barang yg aye nak sume aye dh beli dan jumpe..hoyeehhh~



Inilah fiber tuh..sebungkus ni cume RM3..hahahah..dalam tenet 100gm = RM3.. eh, ni 100 gm la kan.? kui3..



Ni ghopenye sebelum fiber dimasukkan ke dalamnya..saya buat simple dahulu..nanti dah pandai sikit buat yg santek sikit..




Ni dah jadi..err, jahitan kurang kemas. Sebab saya dah lame tak menjahit..err, last sekolah dulu la. eh eh.tak, last buat batu seremban adik tuh..*penuh kesabaran tau..*



Taraaaa.ia sudah selamat digantung di kunci kereta saya bersama dengan shuttlecock tersayang...hek3...


Dan paling best, hubby suke saya buat ini. Seronok..Timer kasih hubby..Nanti mama buat satu untuk papa okeh??

Nak carik idea dulu..tata~ :)