CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 30, 2012

Tali raket putus..sob sob sob..

Ha, kelam kabot nak updet blog. Sebab entri agak teruja sadis. Tali raket kesayangan wa dah putus. ini menandakan kadar kelajuan smash yang telah dilakukan adalah melebihi dari dulu..Oh menn! Sekuat taiger..ohoho~

Lihat!!! sob sob sob..


Dah sampai umah baru dapat gunting. Kalo tak, nanti raket melengkung..


Baru sesi panaskan badan pukul2 shuttle. Sekali bila tilit raket huah..dah putus..sob sob sob..Ade raket bekap tapi tak macam bekap sangat sebab tu raket khas untuk defend je. Kalo nak smash memang x kuat. 

Sadis melihat raket kesayangan begituwww..sob sob sob..dan bermain dengan smash yang tak tajam. Tak kene sesaje men arinih..Adeslah..Agaknye tali tu tacings kot dengan wa sebab wa pernah cakap kt membe nak string baru sebab tekanan tali dah tak best dah. pukul2 tak jauh. Agaknye tu yang die memutuskan dirinye pada kali ni kerana merajuk. Oh oH..ku sayang kamu wahai raket ku yang banyak berjasa. 

Takpe..esok nak pi string. pastu usha raket baru. hek3..pastu bulan depan rembat lagi dua. :p

Okaylah..babai..nak rehat..fenat fenat..

Nunaite~