CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 4, 2012

Game yang tak best! ouuh~

Gud morning dan assalamualaikum..Salam sejahtera..Pagi Rabu yang indah. Sampai opis awal. Sebab tamahu lagi punch kad merah cam bulan lepas. *sigh* huduh ghopenye. Jatuh juge reputasi sebagai kuli yang berjaya.. ngahhahaa..~

Baek! Maseh terfikir tentang game semalam. Even tengah drive pon. Ngape gituw. UPset betol la. Semua game kalah. Buat smash kene tepi raket. Tak tajam pulak tu. Serve asek sangkot kat net. Buat drop lagi cam hampes..uwaaa..what happen nih..cisss..zaman kejatuhan ke? String raket ke yang tak betol? selame ni pakai tension 19-20, okay je. Ni letak 20 dah tak okay pulak. First day dapat boley je pegi jauh shuttle tu.Arghhh~

Takpelah. Nanti pegi tuka grip pulak. Mebi grip dah lame dan kene tukar. Kalao tak okay jugak, tuka tali barula gamaknye. Tension menten 19. Tapi tapi..erm..Actually masih konpius juga aku ni kene pakai tension mana.  Raket memang tuk semua. Defensive , smash, offensive. Hurm..Kompius..~Rasa pasni tamahu main badminton hari Selasa kot. *adesla. hari pulak disalahkan. ngahahha*

Rase ade game lagi esok. Kalo meka roger, turun saje lah. Yeah, dan amazing la semalam. Eh, harini. Badan tak sakit. Waw..nak lompat bintang..ehem ehem. Perut juga dah kempis. Dan titibe nak percaya, kalo makan malam pewot akan moncet. *based on experience sendiri..ngahahha..*

Dan titibe nak request raket ini..Sape nak bagi pree?? Dialu2 kan..kekkeke..


Name : YONEX RACKET VOLTRIC Z FORCE
Price : RM 799
Racquet Specification:
Model / Item Code: Voltic Z-Force [VTZF]
Colour : Bright Green
Size : 4U (80-84.9g), 3U (85-89.9g)
Flex : Extra Stiff
Material : FRAME: H.M. Graphite, Sound Filter, EX-HMG, Tungsten
Material : SHAFT: H.M. Graphite, NANOPREME
Stringing Advice : 4U: 19-26 lbs / 3U: 20-27 lbs

Kalau nak tengok lagi manyak jenis raket, meh cecube tengok sini...

*Bertuahnya badan kalo dapat raket nih..mode, veranganssss...