CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 24, 2012

Kursus MS ISO 9001:2008

Holaaa..uuuii..rasa lame pulak tak updet blog..i bizi yu..kekekeke..last week bersamaan dengan 20hb April sampai 22 April wa bertapa kat Pusat Latihan Sarawak, JAKIM Cawangan Sarawak untuk menghadiri kursus. Lemah weh buat weekend..huahh~ baru la nak berehat. adess..

Kursus start ari Jumaat petang tapi disebabkan wa dah dapat release dari ketua unit wa, so pagi tu wa malas nak pi koje. Barang pon tak packing lagi, rumah pon tunggang langgang lagi.  Wa tak biasa tinggal rumah besepah. DAri kecik gituw mak aja. Siap packing suma barang yang nak bawak, turn bulus Cowie pulak disiapkan. 



Tu name die bising sebab sebok suruh wa cepat sebab wa tak pasang ekon lagi. kakaka..tu ler. sape soh kaler itam. kan dah serap haba..kah3..mami nak kunci umah sat. dok le dendiam dalam tu. ngade betol!

Si Cowie ni nak dihantar ke umah auntie tuk dijaga selama 3 hari sementara wa takde. Sesampai je kat umah auntie, kene makan pulak. Haih, auntie soh makan dulu. 
Takpe, auntie memang begitu. Dia sayang saya. hehehe. DApat makan tumpuyak wa cakap lu. perghhh...

Wa RV kat e-mart Matang. Gerak 3 kete. Dalam pukul 2.30 camtu kami sampai..hoyeh..amik kunci kat pentadbiran JAKIM. Dalam kepala ni dah mcm2 pikir keadaan bilik yang bakal wa duduk. sekali masok masok tengok, perghhhh..dasat wa cakap lu..santek la kan..hik3..


Sila lihat sebelah kanan. itulah beg saye. Cuma selama 3 hari 2 malam, saya seperti tido selama seminggu! muahaha.. Gila! i kan retis. misti la bawak banyak baju..kannnnnnn...imej imej..


Lepas letak barang sume, kami dipanggil tuk sedikit taklimat. Pastu kene paksa pi minom petang. ni la adik2 i yang sama berkursus. :)


khusyuk weh menulis. *bila pulak la budak ni amik gambo aku..adess*
Bukan poyos ek pakai blazer tapi sejok nak gila ekon die. wa kan puteri salju. mane tahan sejuk2 nih. Menggigil bagai nak rak...! 


Bergambo dengan dak kecik. ngahahaha..~ 


 
Ha..ni time makan..amik laok..*titibe wa cam tinggi sangat pulak..huah..*




Menyempatttt! kakakakak..


 Pepetang abis klas kami terus shoot pegi Waterfront die. Santek wehhhh...





Dalam kelas...muka sume nak gelak tak ikhlas..kekekeke..

So, kami pon berjaya lah menamatkan kursus selama 3 hari di sana..ilmu sangat berharga. Manyak mende la wa dah tau dari sebelum kursus. 
Tinggal nak prektik je. kekekeke..

Pas abis je kursus, wa pecut balik umah auntie i. amik si bulus nih..tengok muka tu. mentak penampo..mentang2 dok dlm ekon, kuyu je mata. udah! dah sampai umah. ta payah nak ekon sangat..



Nanti updet lain. nak tido. nantok..

babai..~