CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 8, 2012

Wayang :: Street Dance 2

Kali ni wayang pilihan adalah cerita Street Dance 2..hohoh~ Jum bace..





Pelakon-pelakon nye ialah:


Falk Hentschel - Ash 

BOdy gile best!! wiwitt..ngahaha..

Sofia Boutella - Eva
perghh..body die..siot betol..ade muscle wehh..

Tom Conti - Manu
(maap la. gambo pacik kepada Eva ni tade pulok..ngahaha..)

George Sampson - Eddie
Eddie yang kiut..wohoho..dalam Sreet Dance yang pertama dia ada..


Hoh..kalo ini menari..terbaek!!! gilerssss..


Okay. Basically wa macam sedikit tak paham dengan yang kedua nih. Paling tak paham last die tu. Titibe deme je yang bertanding. Lawan grup Invicible tu. Based on jalan cerita, Ash ni actually pernah digelakkan sebab jatuh masa perform dengan grup ni dulu. So dia bangkit dengan grup street dance dan mengombinekan teknik tarian street dance dengan salsa. 

Ash nak rematch balik dengan grup tu sebab die nak tebus balik 'kemaluan' dia. So, die jumpa Eva, penari salsa dan acam biasalah, jatuh cinta dan bla bla bla..

Part makan cili pon memang tabley blah. ngahaha..Gile la die tahan makan cili manyak gituw..ekekekeek~

So far, wa tengah tengok balik Street Dance yang pertama tu, nak tengok ape kaitannye. 

tapi....

.
.
.
.
.
.

Body Eva sangat hawt..auuuuw..boley ke i ade badan gituw..? ehem ehem..

Apepon, 3star untuk Street Dance 2. 

I think I prefer Step Up kot..hoho~

Okay, tu jelah..babai..~