CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 8, 2012

UPNW : Emy + Kak Iz bertemu di KK~

Setelah lama kami bermuka buku, akhirnya kami ketemu jua. hohoho~

Dikesempatan yang ada di KK, wa amik peluang jumpe salah seorang anggota UPNW kat KK iaitu Kak Iz. Die jemput datang umah. Siap masak lagi yuuu...

Sebenarnye plan nak jumpe time Navy Day arituh tapi disebabkan wa datang awal, pepagi dah sampai kat base, dan Kak Iz cakap nak jumpe kol 2. Wa pon okay. Tapi bile kepala dah stat pening akibat terlalu panas dan hubby pon ajak balik ke hotel, saya terpaksa la menurut perintah. dosa oi kalo cakap tak. muahahah..

Kak Iz pon kebetulan mesej cakap die baru dapat datang dalam kol4 camtu. SEbab kesian kt Jannah (anak dia) panas. Wa pon last2 tepon kak Iz cakap wa dah ondw balik hotel. Pening kot~huhuho..panas wehhh~

Dijadikan jodoh juge, kami set date baru dan time baru. Iaitu pada hari SElasa, a day bfore i pulang ke Kuching. Hubby anta sampai depan umah Kak Iz, dalam kol 1 camtu. takot wa nak pegi beronggeng pulak kat umah orang lain kan. *macam ade ramai kawan kt KK tu.adeslaa..*

So, bile jumpe je, memang teruja lah, Kak Iz sangat baek, masak manyak pulak tuh..*nanti nak curik gambo lauk die. tak sempat nak curik lagi..kakakakak..*

Jannah pulak memang comel secomel2nye lah. Geram weh. Pipi die tu. rase nak geget. neheheh...aumm.. Kak Iz pulak baek orang nye. PUtih, suke wat lawak, pendek kate kami ngam lah walaupun pirst time jmpe. Jannah pulak memang tak segan dengan orang. Cepat saje mesra yu dengan ai. auwww...~ meh tengok gambo die sikit..





Memule tu citer pasal life memasing, dan titibe ceng ceng ceng..kak Iz dah bukak pasal bisnes die..hoho..satu satu die kuarkan barang jualan die. Amboih. Mokcik meme seje je tanak beli kt Pasar Filipin tu. Kui3..SEbab nak beli kat Kak Iz. 

Berlakulah sesi menjual beli oleh kak Iz dan saye. hohoh~ Gila betol. Memborong. Dan kak Iz pon manyak bagi doorgift. Seronak berniaga dengan kak Iz. muahahha..

Tiba masa hubby mesej ajak pulang dalam kul 430 camtu. So, perjumpaan kami berakhir disitu. Tapi saya harap saya dapat jumpe lagi ngan Kak Iz n Jannah yang somei dan putih melepak. wiwiit..

Apepon, time kaseh kak Iz atas layanan yang sangat baek. Semoga ukhuwwah kita semakin erat terjalin. 

Ni share beberapa pic comel Jannah dengan aksi2 yang berbeza. Uh, comeillll!!!

 Memula wa datang, Jannah tengok je..tak kenal lagi..


 Airmuka dah berubah sikit demi sikit bile die dah kenal orang. hoho..jojes rambot anda ye Jannah..hihihih..




 Menjeling menjeling ku bertentang..amboih...kekekke..


 Hak3..Rasa diri tak comel pulak..kakakak..:p


  Tengok darjah keputihan dia. fuh..putih weh..dan rambot die yang jojes..
*uh, mata bengkak. telebih tido..kakakkaak..

p/s :: Nanti nak amik gambo mak Jannah pulak. lalalalal..