CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 10, 2012

~Hari Terbuka Armada PTKK 2012

Muahaha..lama kan tak hapdet blog..ha, last updet pon pasal Navy Day tu ari. Ingat dak? tak ingat takpe..muahaha..~

 Actually kan, tak plan pon dapat pegi Navy Day tu. Siyes. SEbab ingat hubby balek lambat lagi. Dan mungkin Allah nak bagi saya peluang pegi, hari Selasa dapat kol dari hubby. Dia dah balik ke darat. hoyehhhhh! 

Plan die, die nak datang Kuching. Tapi memandangkan wa sebenarnye menginginkan cuti selepas berhempas pulas kerja separuh mati, wa plak request nak pegi KK. Hubby pon coti tak lame, 2 hari. Wa pulak nak bazirkan cuti. kakaka..So, dengan izinNya, terbang la saya ke KK..auwwww..*Sebenarnye menggedik nak pegi sebab ade Hari Terbuka Armada. Wa tak penah pegi wooo..so, alang2 kan..:)

Dah, malas nak taip pepanjang. Moh le tengok gambo yang sempat wa snap masa hari Terbuka Armada tu yang berlangsung pada 5 May 2012 besamaan dengan hari SAbtu di Pangkalan TLDM Kota Kinabalu, Sabah..:) Cekidauuut~~


 Rasa macam dalam cite Battleship pulok..hoho~
*titibe nak seram tengok ayor die kan..adess...


 Muke gembira dok atas bot..tinggi woooo..*padahal dalam hati cuak gilerss..muahahha..


 Peace yawwww!!
Ade oram pasan saya suke buat peace..ehemmm..kantoiiii..

 Verangans! headphone takde lagu..wiwiwiwiwiw~


 KD Kedah..Swift And Sure~
*memang sure gambo dari tepi nampak gemuksss..adesss..

 KTD Kepah - Tangkap gambo dari atas bot..ingatkan tak dapat..maklumlah, camera murah saje..lalalalala..
KTD = Kapal Tunda Diraja


 Hubby dengan Iznan.. Baju merah yang macho tu lah hubby saye..<3 <3  tengah tunggu time bot kami. kol1330..<- kene pakai sistem 24 jam..adeslaaaa...wooo..siyes sangat panass..


 Awan nano nano..Err, saya kurus sangat ke? adesss.. Lihat dibelakang ye, bukan tiang disebelah tiang..harap maklongggg...


 hoho~ KD Ganas..takot wo bace die punye motto..STING LIKE A SCORPION..memang ganass wa cakap lu...
KD = KAPAL DIRAJA


 Lentik tak wa? ehehehemmm..

*adess..patah pinggang mokcik...tapi takpelah..ade orang cakap cam JLo..ngahahha..

Dan dibelakang itu ialah Submarine. name die KD Tun Razak. Tabley masok. 
Leh tangkap gambo dari luar je..tak kisah la. Janji dapat tengok die dedekat kan..ya, ia sangat jojesssss!!!


 Gaya lebih kan..berat wooo menatang tu..

*titibe teringat citer Battleship..cenggini la kot..

Tembakkkkkkk! tetetetetetetetete~


 Ehemm...saya dan hubby tersayang..

Ade ghope penyokong MU tak..? kakkaa..



Oh, indahnya percintaan bersamamuuuu..terlena dibuai angin lautmu..eh eh..salah sudah..

Kesimpulannye, seronotlah..sebab ini pirst time pegi Navy Day. Alhamdulilah, rezeki saye dapat pegi kan. nghhehe..tido sengih woo..kakakak..

Itu je..nanti nak updet pasal hanimun kami pulak..hanimun yang paling sempooiiii..orang lain takde pon..

oKay, tata~