CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 18, 2012

Jumaat jojes!

Harinih happy semacam. Mungkin sebab hari Jumaat. esok cuti..yeehaaa~

Kalo bab cuti, bagi orang yang bekerja, memang best. Time tu la nak rehat, time tu la nak tido puas2, time tu la nak jadi surirumahtangga sepenuh masa. 

Dan mungkin sebab arini rase jojes, pakai baju kurung finkfink folkadotsdots buatan sendiri...! hoyehhhhh~


SEmangat nak buat baju lagi berkobar2 yuu..esok nak pi umah kak pah..~ menjahit. Budak baru belajar misti dengan cekgu. Sebab wa masih dalam pemerhatian..wuwuwu~

Okeh, lunch lame kang nak pi beli kain tuk buat baju lagi satu. Maknenye baju yang ketiga..hohoho~ Baju kedua pon jait esok sekali..weeeee~

Baju yang ketiga tu plan nak pakai kenduri 2 Jun nanti. Ade invitation yuuuuu~ so, kene la baju baruuu..auwww..*mengada*

 .
.
.

 Meh tengok kad invitation yang wa dapat.. Comel je.. wa suke je kad yang simple but nice cmni. hihiihh...


Kad kawen wa dulu adik wa siap cakap macam gula gula manis..


Ni ade attach sekali kad kawen wa..*kenangan lalu terimbau...ececececehh...


 Ni muka hadapan kad kawen wa~ 

Untuk pengetahuan, kami buat asing2. dan yang mana wa rasa itu adalah satu pembaziran..grrr...tapi takpelah..barang yang lepas usah dikenang..


 Ahaksss..ni pula dalam die..


Kad kawen saye simple je..:)

Tak suke crowded crowded..

Kalo macam gegula manis pon ape salahnye kan? kekekekke...

Dan ade juge cakap macam kad besday..hhehehe..


tak kisah la ape pon, yang penting kami dah selamat diijabkabulkan ..

Dah sah jadi suami isteri..:)

Kan..

KEnangan terindah~