CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 10, 2012

Khamis = Isnin??

Misti bace tajuk entri je dah saspen kan? alah, tak saspen mane pong~

Tau dak nape arinih best? sebab? Sebab?

Harini hari pertama wa keje dalam minggu nih. HOho..

Sebab wa baru balik dari madumoon..kakakakak~ Actually nak relax je. Keje macam orang gila, balik lelambat, tension nye lain. So, sekali sekala terbang la jauh dari KUching. Amik angin lain pulak. Kebetulan ade pulak Navy Day..*padahal dah plan dah.kekek..*

Hubby? of course la granted katenye..*tabik spring kt hubby* toinkkkkkk...hehhehe..

So, naik2 keje je dah hari khamis. Mane tak best kan..Esok JUmaat. Pastu cuti balik. muahha..Tapi hari Ahad wa kene keje. Rotation. :) Tak kisahlah..carik duwet lebey. :)

So, today, nothing stress sangat. Sume okay je..(^_^)/

Cuma pagi tadi dah siapkan hampir semua keje dan tinggal sikit je lagi ni. Semalam lagi dah plan, gituw laaaa. Takde la blank2 sangat masok opis. Lagipun menatang kuneng2 tu dah lambai2 dah atas meja. Memang menunggu kedatangan wa dari bercuti je..wakkaka..

Hmmm, mood, okay, sedang2 saja. Tak mengamok sangat, tak emosi sangat..*eh, tapi tadi kt pesbuk tu ape?lalalalala..* maafkan saya...*tangan dibahu mata ke atas*

Cuma....

Sedikit merindui incik suami..(^,^)Y peace yawww...! 

 Biasalah kan...nak rindu sape lagi kalo bukan die..

Cuma hubby mentak saya bersabar. ADa hikmah tu. Kami pon dah plan masa depan kami. Insyaallah, kalo diizinkanNya, berjalan seperti yang dirancangkan..Doakan kami ya..:)

BAek, bila duduk terlalu lama, ia menyebabkan sakit pinggang yang amat sangat..pi ronda2 jap tengok staf watpe..*sambil tangan letak kt blakang* muahaha..

OKaylah..nanti la updet lain. Tahpe2 merepek meraban nih. *akibat daripada kesakitan perut yang tidak menyelesakan.uh uh~

JUmpe lagi..daaa~