CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 24, 2012

New task new responsibilities new challenge!

Di waktu 5.34 p.m. pada hari ini, saya siap setel kan sume keje arinih..whoaa..giles betol!!

Well, whole pagi meeting, petang pulak kene serang ngan bos2 cawangan nak blaja pakai sistem. Pc wa jadi mangsa. Nak fokus buat menatang kuneng pon ilang fokus sikit. 

Tapi takpelah. Jumpe kengkawan dan senior2 dan pacik macik yang dah lame berkhidmat kan. :) Alhamdulilah, setel keje..*tersandor kat kusi*

Saya tak stress, tapi suke sebab orang pecaye saya. Suke keje ni sebenarnye sebab memang keje hakiki as KP *nanti pi cek ape maksud gred KP tu*...

Pheww..ujan lebat kat luar. Takot...angin pon kuat betol..*cemane nak pi kat kete nih..nak drive lagi dalam keadaan rabun yang agak dasat. muahahha..adess..oh, lapa jugak perut nih..*

*jenguk lua tingkap*

Whoaa, jem la kat depan tu..aiyaaa~

 *tersandar kat kusi*

Saket penggang nih.. Bukan duduk je kat tempat nih. Tapi ade juge jenjalan. adess...~

Tapi saya senyum saje. weeee~

SEbab???

Orang nasihatkan saya jangan stress2 wat masa nih. ehem ehem..kekeke..

Tapi kan..

Saya happy skang keje ngan staf yang ada nih. Meka rajin, dengar cakap. Walaupun ade yang degil..

tau x??

Kite dah macam mak tiri tau.* kekadang lah...!!

Tapi kite mak tiri baek. muahaha..Siyes, kite happy keje camni. Kekadang stress jugak tapi tak manyak..

Meka juga tamo saya stress. Meka isau mak muda jojes ni dah tak jojes dah nanti..auwww..

Imagine u, anak ramai u deret2, i tetap menten.muahahhaa..~

Eh, samalam ade buat sotong kangkung yu..amboih feedback kt pesbuk..memacam ye. tau le wa tak reti masak..kwakakkak..

Atas permintaan, nanti wa updet blog pasal resipi tu ek. sonang yo nak buek yo..siyess~

*jenguk luar* jalan masih jem. Kat depan opis tak bergerak. oH Oh! Cemana nak pulai tok..uuuuuuuu~

Baek, nanti sambung entri. Saket badan dah nih. Cuba la nak balik. Kang kol bape lak nak sampai umah. *memang tak masak la malam ni*..huuuuu~

babaiiii~

p/s :: baru je cakap keje arini setel. titibe kakak kerani tadbir bawak masok surat paras lutut tuk disain..ohhhhh~ *fitamsss*