CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 17, 2012

tak paham or buat2 tak paham??

Tengok tajuk pon wa yang tapaham..

Bosan dengan prangai orang yang tak paham atau dalam erti kata lainnye atau bahasa kasarnya, tak reti bahase..

Titibe rase manyak pula orang annoyying disekeliling wa. Urghhhhhh!!

Stress betol la harinih..

Dan semalam, mujur haku tak balas dalam keadaan emosi..

boleh tolong tak?
1] Kalo wallpost nye adelah bende lain, boley tak jangan titibe nak tanye pulak hal lain kat situ? takbley private message ke? spoil mood la wehhh!

2] Jangan tag mende yang bukan or tade kaitan dengan wa? Macam beg lah, kasot lah, baju lah. Melainkan wa memang nak beli..

3] Jangan mengada boley? Menyampah!!

4] Jangan jadikan alasan itu sebagai 'matlamat menghalalkan cara'. bagi penampo kang!

5] Tolong lah jangan expect tinggi sangat. Saya, manusia biasa..

6] Jangan menekan saya, or terjah sesuka hati kat wall saya. Anda tatahu situasi saya, so fikir before nak komen ape2..

7] Tolong lah blah ! (tuk orang2 yang wa dah blacklist)

8] Jangan buat wa cakap mende sama manyak kali. Sebab bile wa bosan, wa akan diam dan say, babai~


Sediakah saya menggalas tanggungjawab baru? Hubby cakap, cuba. Jangan mengalah..

Baeklah..demi hubby dan kehidupan. Mane tau dapat nek pangkat kan? ngeee~ 
Walaupun yang mengupsetkan diri ialah, level saya cuma itu. Mampukah dan yakinkah? 

Usaha lagi sampai pengsan..

Mekasih hubby. .sayang die..~ <3 

KOrang tak paham sudah..

Aku pon takpaham...


*RAsenye ni entri cacamarba...