CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 8, 2012

Siap potong~


Huah..alhamdulilah..akhirnya siap memotong kain felt~

Adik wa si Anis tu sehari je die boley jual keychain wa. Memang otak bisnes la ko dik. 

Menatang tu lame dah tersadai kat sini. Takde masa pulak wa nak pomot kat orang kan. 

Elok je post kat die kat KL nun, sekejap je abis..

Okey, die jual arge kekanak. Sebab kekanak tak pegang manyak duwet.

So, akak kene kurangkan ekseseri kat keychain tu. Sebab nanti tak kaber lak modal akak tu ek dik. Mahal kain felt. Tapi takpe, akak cuba yang terbaik. 

Alhamdulilah bak kate mak juga, kengkawan adik puji keychain tu. hik3..Kembang semangkok jap..

Adik request lagi.. DAri cite mak, dia bijak handle hal2 duwet nih. Ade yang die bagi dua kali bayar, sume tu dia catit. Bagus ko dik!

Dan bagos, amik tempahan lagi. kekekeke..

Duwet hasil jualan pulak die simpan dalam tabung khas. Even abang dia beli hp strap pon die mentak soh bayar jugak sebab beli dan bagi adalah mende yang berbeza. Cayalah dik!

Actually buat menatang tu hobi je. Pastu ade orang request wa buat lah..:)

Tu siap dah potong kekecik tuk kekanak kengkawan adik.

Ade tempahan kumbang soploh ribu ekor pas raya. hehehe..best!!!

Memandangkan tangan Allah bagi sepasang je, now wa kene timing dan ekot jadual bila nak menjahit bila nak berfelt craft. Koman2 raya ni memang kene bawak balik keychain dah siap so tapayah wa nak pos2 bagai..

So far pon tempahan baju dari sahabat terdekat tak banyak sangat. Baju wa pon dah siap tuk raya. Takde la kelam kabot sangat. Cuma nak siapkan baju melayu hubby ngan adik lelaki wa dan juga baju adik wa yang jual felt craft nih. ngeeee~

Takpelah..Mahu tido..Esok koje lak. Nak set mind before tido esok kene pi opis. Kalo tak, tak mangun kang..muahahaha..

Selamat tido~