CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 6, 2012

Titibe nak gedik boley?


Baru je hapdet entri pasai eksiden pagi tadi. Yo yo on je ujung entri *recovery mode*

Ni dah menggedik nak pegi gym malam nih, kuruskan perut disamping melompat-lompat macam ala-ala starjump.

Tangan masih rasa sesengal~

Tapiii...

Siyes nak menggedik pegi kuakan peluh. 

Nak bebuat lupe kejadian malam tadi buley dak? tapi wa janji jaga diri dan bawak leklok. termasoklah pakai spek, pakai seat belt, bawak slow2, dan tak laju..

Grr..

*mesej bebunyik geng gym & geng badminton dah mesej..aiyaaaaaa...

jenguk luar dah golap dah ha. ADe la sikit fobia nak drive dalam ujan skang. Tapi, kalo tak takot boley tak? lalalalalala..

*tengok tangan kanan* boleh ke nak hayon raket ni..aisehhhh~

*tengok perut*

Kene turun kuakan peluh nih..Perut memboncet dengan gembiranya..cissss~

Agak2 ade kawan2 marah dop? Baru pas eksiden dah gedik nih.

Larikkk dulu...

babaiiiii~