CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 10, 2012

Berkurun lama..kurasiakan .. jeng jeng jeng..

Title nak gempak..kakakak..tahpe2..

Okeh, rasa cam bekurun gila tak hapdet blog. Berspider web dah nih..fuh fuh..~

Actually takde ape pon nak update. Bulan Ramadhan ni cube banyakkan amal ibadat..

Yay..tapiii..

Seronok. Sebab hubby dah balik ke darat. kaching..

 Tawon lepas, tawon pertama kawen, dia tak balek. Ni tawo kedua begelar isteri, alhamdulilah, dapat balik. kan hubby.
Harini dah hari ke 21 kita pose kan..Sekejap je.

 Cuaca tak menentu juga nih. Ni tengah demam ni, pakej dengan bebatok yang kekadang menyakitkan dada.uhhh..aiyaaaa..dugaaann..

Walaupun agak sadis membaca post2 kawan, ketahuilah, hatiku menangis kat dalam..

*balik kampung raya ni kompom sume nak tanye bile bile..boleh tak wa nak warn sesiap, jangan dok gatal mulut nak tanye..

Sekali lagi ek, toksah nk tanye2 bile aku nak preggy. tampo lelaju kang..

Sebenar deme jeles tu, tengok wa jojes mengalahkan anak dara. kekek..kan yu olss..

Silalah doa yang terbaek. Kalo doa jejahat, tak makbul. Tambah dosa lagi ade..

Kan..

Esok, insyaAllah hubby sampai Kucheng. yay! seronot tak terhingga..

OKeh, ni sebab dah tak dapat nak fokus kat keje. Asek terbatok batok. Tak larat betol. Pening jugak nih. Saket dada den.uuhuuu..~

Hubby balik nih, plan nak masak tuk dia. Bagi dia tembam banyak sikit. ngahahha~

Bebudak ni pulak tengah sebok nak hias opis..ha, nanti kalo dah ade gambo nanti wa hapdet kat blog. Wa tengok je, tade talent nak hias2 nih. huu..

Hu..Sadis bila sambut hubby dlm keadaan demam cani..

Mahapkan saya hubby. Juga, mahapkan saya kerana badan saya kembali susut dengan jayanya. sob sob..tak sempat nak bg hubby tengok mini dia ni dah tembam sikit akibat dari pemakanan yang melampau. 

*eii, cane nak kasik naek sikit badan nih..

Okeh, nanti jumpe lagi..babaii~