CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 14, 2012

Berdegup jantungkuuu, mendengarkan namamu.oh oh..~

Sedang enak berbelogwoking, wa terjumpa satu mende aneh yang hebakkkk..

Oh..

Ia membuatkan nafsu serta merta naik..

oh oh...

*dah cuak la tuhhh"

takkkk..

Meh tengok sat..



haaaa...teruja takkkkk?? Tindakan refleks ini terjadi bila orang sebok dok memperkatakan tentang iPhone 5 yang baru keluar bebaru nih..Saje je nak menyebok same.


 
Keinginan memiliki Galaxy Note semakin berkobar2..s

so far bila tengok list nih, yang ado dalam senarai terakhir ialah Galaxy Note dengan LG Optimus Prime..

Sebab, aku dah jatoh cinta kt samsung walopon si epal sebok cakap si sams ni tiru dia. Brand kedua tuk mende2 cmni ialah si sams selepas si sony.

Spec yang aku nak sebenarnye ialah tidak terlalu besar *tapi note 10.1 besau tapi, silent plis*, mudah dibawa kemana2 dan bateri tahan lama gila cipan. dan kalo boley function dia mesti nk 20 in 1.

Nak pakai optimus tapi brand LG pulak. dah macam tibi kat umah je. plus tak penah pakai LG. so far feedback kengkawan kate LG mmg bagus..hmmm..

This is one of the reason y people resist to change..huahhhhhh

Kalao ekot front camera Galaksi NOta tu, 1.9 MP tp yang menariknye lagiii, kamera belakang Optimus Prime tu 13MP kalo nak compare yang lain cuma 8MP..

*saya suka bergamba, harap maklonggg*

Kalau dari segi berat, iphong 5 menjuarai dengan BMI yang sekata. oh oh..

Tappiiiiiii...

Nak tambah sikit..

Rasanya nak tamak lagi..

Saya nak Galaxy NOte 10.1!! oh my nota..

Kam tu mi bebeh...


Rasenye hp rebit wa tu dah lame dah..ehem ehemm..

Jadi, kalau nak tahu dengan lebih lanjut, di bawah..

Credit to : SoyaCincau.com

Motif entri???

nak GALAXY NOTE 10.1..

OKeh, selamat menengok dengan gila..

Babai~

*rasa nak pengsan tengok semua nih..oh oh~