CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 14, 2012

Coti la sangattttt~

Memandangkan hari Malaysia jatuh pada hari Ahad tawon nih, otomatiknya dapat coti ari senin..hoyehhh..

tApiiiii..

Coti pon kene buat keje.

Ade mende nak kene setel cepat by minggu depan..*nombor, sila berbaek dengan saya ya...* jadi maksudnya disini ialah perlu mengorbankan cuti yang jojes itu dengan menganalisa data dan nombor2 yang memeningkan supaya report dapat dikeluarkan pada hari bekerja minggu hadapannya bersamaan dengan hari Selasa..

*dugaaaannnn*

Tak best betol coti pon kene buat keje. huahhhh...

ha, diam tak diam dah nak sebulan kita raya kan..Minggu ni betol juga tak dapat rehat. Manyak open haus la. Sabtu, ahad.

Disini bukan tanak pegi, tapi mungkin sebab dah raya sakan kat semenanjung, tu yang balik Kuching balik rasa macam alamakkk, malas nak berjalan raya lagi. Last week je dah tolak banyak jemputan umah terbuka. Takkan minggu ni nak tolak lagi..

Berbelah bahagi dah nih..

Mood raya juga pergi bersama hubby yang sudah balik ke KK tuk teruskan tugas dan misi. ewahhhhh..

Mungkin jugak salah satu faktor tu. Bila dah sorang jadi malas nak berjalan..

Tapiiii..

Kita disuruh menjaga tali silaturrahim kan..

TAkpelah..At least dah niat nak pegi. Dapat pahala jugak kan. Lagipon tak jaoh dari rumah..Kene tanye hubby dulu dia bagi ke tak..hmmm..~

Nak driver satuuuuu...malas nak drive..sob sob..

Kita tengok esok. Kalau rajin, insyaAllah saya hadir berseorangan..Kepada tuan rumah yang menjemput saya, terima kasih diucapkan. sila jangan perasan jika saya gagal hadir. errr..boley???

*nak pakai baju ape ni..aisehhh~

Kalao ade esok saya hapdet lagi blog..

*tatahu simptom updet blog semakin berleluasa pada ketika ini. Mahap pesbuk, zaman kejatuhan anda sedang berlaku...

Babaiiii~

Selamat hari raya, mahap zahir dan baten..