CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 15, 2012

Hubby.izinkan saya....

Baru pas setel mengemas rumah. Dah boley golek2 dari dapo sampai pintu depan.hhahaha..

Eh..dah kol 12.30??

Hurm..dari bangun tadi tak makan. tapi minom Collagen Capuccino je. Rasa kenyang dah..Bertenaga..Ni sempat online jenguk2 blog sat. Sementara nak tunggu badan sejuk sikit. Berpeluh2 macam mandi je ha. Kang kalo terus mandi, jadi mende lain pulop..

Semalam, tepon hubby. Rindu sangat kat dia. Pastu mintak izin dia jugak nak pegi open house...

tapiii..

hubby tak izinkan. Hubby soh pegi yang esok punya.  Ada la kecewa sikit. Bukan ape, minggu ni kan last syawal. Penutup syawal. Lagipon, macam rasa berat ati nak duduk sorang kat umah. Kang pikir memacam kang..

Tapi takpe..nak pujuk hubby sat lagi. Ni dah siap kemas umah ni tatahu nak buat ape dah. plan malam kang nak menjahit pulak. Mak dah tanye baju dia dah.hihih..

Doa2 lah hubby bagi pegi. Kejap je. Before kol8 dah balik dah. Lagipon g kul3. Berjarah kata orang Sarawak. :)

Hope hubby memberi pertimbagan sewajarnya.

Kalao boleh, tenkiu sangat2 hubby..! 

Tapi kalau tak boley, saya hormat keputusan kamu. sayang kamu hubby..muahhh! :)