CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 28, 2012

Show some respect..

Geram..
Marah..
Menyampahhh..
Semua ada..

Bila??

Deal dengan orang tak professional.
Yang rasa diri bagus.
Yang rasa diri tau segala..
Tapi kosongggg kosonggggg..

Jadi..

Saya bukak pertanyaan dekat hubby.

TEntang isu RESPEK..

 
Ini jawapan hubby..

Dari sisi pekerja dan bos..

“we must gain their respect ma. Sebagai pegawai, kita perlu hormat anggota bawahan untuk dia hormat kita..”

Maksud hubby disitu, kite kene respect orang dulu *respect yang tidak melampau lahhh* untuk orang respect kita..

Yah, get the point.


Dari segi kawan2 pula?

“Baik jauhkan diri. Takot backstabber. Buat rileks dan kurangkan perbualan dengannya. Kawan still kawan..”

 
“Ekspresi muka jaga. Jangan bagi orang syak. Cool n maintain k yayang..:)”



Ha, itu nasihat hubby kepada bini dia yang emosi semedang nih..
Kalau ekot perangai aku, sorry lah nak baik2 lagi.
Tapi dosa kan putuskan silaturahim..
huahhhh~

Ha, dah boley senyum dah..
Hehehehe..

Timer kaseh yayanggg!

Lebiuuuuu~