CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 12, 2012

We are happy pemili..hoho~

Actually lama dah nak updet entri nih..tapi tak berkesempatan..

 Plus takot kang jugak ade hujan di dalam rumah..ngahhahaha..

Raya kali sangat bermakna sebabnye tawon ni dapat raya ngan hubby..yay..dia dapat cuti. 
gamaknye tawon depan takleh berharap beliau balik tuk raya sebab tugas dia kan..

So, tanak cite pasal tu..Nak cite masa nak balik Kuching balik aritu...

Ekot plan, kami sepatotnya balik ari Khamis tapi disebabkan komitmen terhadap kenduri yang agak penting, jadi kami terpaksa extend tiket sampai ari ahad minggu yang same. *naseb baek waren. boleh tuka skati. adeslah...

Yang bestnya kan, kedua-dua pemili anto kami kat epot. Seronotnyeeeeee..first time rasa bahagia sebab ade keluarga besar..*cuma aku je tak besar2..ngahahha..

Bestttttt..tapi masa nak berpisah dengan mereka tu tuhan je tawu betapa sebaknya dada aku. tapi naseb encik suami ade kat sisi. so takde lah rasa sangat..

Kalo tak ujan di dalam epot arituh.ngahhahaha..

Sebenarnye tu lah kot hikmah perkahwinan kan..:) dua keluarga jadi satu. whoaaa..

amat merindui mereka nye punnnnn....

sob sob..

 Pemili kami..


 baju merah abah saya, baju biru abah mertua saya..

Ada lagi sorang babah. tapi dia ada hal..

Ape pon, kamulah abah2 terbest in da world..hoho..

babai..~