CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 16, 2012

Entri blank di hari Selasa~

Holaaaa...

Mungkin ni entri sedikit tertekan dan jatuh...
Tu naseb bek semalam aku tak pos pape..
Asenye lame dah tak post memarah atau emosi kot..
hmmm..

Tapi betol..
Arini lemah betol badan..
Semalam plan nak buat assgment..
Tapi big bos tak respon..
Aku blank abis..
SElalu ade je idea..
Mencurah-curah...

Tapiii..
Malam semalam mungkin aku letih sangat..
Tekanan emosi..
Fizikal lemah..
Tahhh..

Kat opis dah sekian..
Dgn orang yang kurang aja..
SAmbung keje, tak sedar dah kul5..
Aiyaaa..
Balik pi carik mende nak masak..
Rumah siyes tengah tunggang langgang..
Baju tak basuh lagi..
Seminggu dah..
Anto dobi le jawabnye nihhhh...

So today is selasa..
Please be nice to me..
Aku siyes tak larat..
TApi kene gagah juga keje..
Demi carik rejeki yang halalan toiyibaaaa..

ekekek..

SElamat bekerja u olssss!

Terima kasih pada yang amik berat..
Take care..
Jumpa lagi okeh..

BAbai~