CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 5, 2012

Perlu ke cakap acamtuh?

Okeh...
Ni bukan entri marah..
Tapi tak sukeeeeeee...
Eii..

Bila orang cakap acamnih..

"Rugi kawen duduk jejauh.."

atau..

"Ade bini cantik tinggalkan2..rugi betol..."

atau..

sewaktu dengannya...

Yang mana ia diungkapkan oleh orang yang same jantina atau berlainan jantina yang aku rasa nak hempuk barang kat kepala derang..

Yes, aku mengaku, aku memang panas baran..
Dan aku tak suke orang sentuh atau sebut hal dalam kain atau hal rumahtangga aku..
Tu memang pantang dari dulu..

Aku mengaku, penah sound sorang yang aku rasa kurang hajar ye..
Apabila beliau mengetahui yang aku adelah PJJ dengan hubby aku..
Ayat yang mintak pelempang itu berbunyi seperti contoh di atas..

Dan dengan lajunya mulut aku membalas..

"Kalau nak cakap mende lain boley e, kalau nak cakap hal dalam kain hal rumahtangga orang, silap orang lah..Saya tak suke anda masuk campur dalam hal rumahtangga saya. Saya jauh dengan suami, anda sakit kat mane???"

Itu aku jawab selamba kodok je.
Lantak ko lah ko orang tua  ke, ape ke, mulut tu sila jaga sikit..
SEbab aku rasa terancam..
Rasa di sexual harrass.
ADekah aku patot diam..?

DAn penah dulu pertama kali aku kene camtu, aku dah maki pehtu aku balik aku nangeh..
Masa tu rasa macam kenapa aku yang kene..
Stress..

Tapi pehtu, memang takde la brani lagi nak tanye..
KEkadang bukan lelaki je cakap acamtu..
Pompuan pon ade..
Kalao pompuan aku lagi brani.
Silap banyak la ko kan nak bahase2 aku..

"Lama tak turun training..seronok layan suami??"

Hoi..sukahati aku lahhh..
Bukan layan suami je..
Even aku belom ade anak pon aku tetap ade keje umah nak kene buat..
Nak basuh baju..
Nak lipat kain..
Nak kemas umah..
Bukan balik tau mengangkang je..

Ingat aku isteri jaoh ni tak buat keje umah ke..
Ingat pemalas macam ko ke..
Eh eh..
Salah orang betol la deme nih..
Orang lain boleh la cakap bebukan ek..
Ngan aku bab hal dalam kain, pantang sangat kat aku ..
Menyebok apehal..??

Kannnn..

Uhhhhhh!

Laju betol taip entri nih..
Teruja sambil marah..
Kih2..

Ke, deme jeles?
Uh..anggap gitu je lah kannn..

Okeh, nak balik..

Babai~