CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 16, 2012

Kene paksa jawab serbei kastemer satisfeksen~


Ingat tak pasal entri blackout arituh..
Haaa..ni lah kesinambungan dari entri tu..

ce bace kat sini..


Cuma nak share camane derang buat survey kastemer satisfeksen..hamikkk!
Memandangkan deme dah anto email manyak kali, *dua kali je pon*, aku pon menjawabla dengan eklas ati..zasss!



Masa tengah menjawab tu aku diberi email reminder soh buat..
Oh, kalo kita tak buat deme akan keepon going anto email soh buat jugak ek..
hmmmmmm~




Bila kua popup ni, aku rasa lega sangat..
Sebab macam manyak jugak mukasurat serbei nih..
huhuhu~
tp soklan senang..
Boleh tiru..
kompom lulus nih..
mueheheheh~

*boleh juga digunakan untuk jabatan aku nih..hmmm..~

Maleh nak haplod semua page..
tunjuk sikit saje lah..
Kang macam soklan boco pulak..
muehehehh~

Babai~