CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 23, 2012

Pizza time di hari batek! hoho~

Lunch time semalam beronggeng lagi keluar..
Bila aku rasa opis dah macam tanak kawan aku..

So, merajuk makan kat luar..
Kali ni ajak rakan sejenayah yang lain iaitu bos aku..
hehehe..
Layan saje la staf dia yang suke tangkap gambo tak kire siang dan malam..
hihihihihi..

Lihat muka beliau dibawah..

Ini Puan Salmi..
Bos yang bertanggungjawab mengajar aku dan mendidik aku dari mula aku duduk unit aku tu..
Dan skang, aku pulak ganti tempat beliau di unit tu..
*walaupun aku rasa aku tamampu..

Kami memula tatahu nak makan katne..
Pehtu titibe aku cakap macam tingin nak makan pizza..
Beliau pon mengikut saje..
dan kami order yang nih..

taraaaaa~
 
Cheesy 7 Pops Tempura Prawn Pizza.!!!
Hhehehe..
Lame juga tak makan pizza..
nyum nyummmm~

 
Bos aku ni, dia suka buat sign 'good'..
Manakala aku pulak suka buat
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
PEACE!!! 
ngahahahahhaha...

Pehtu...
Masa nak pi bayaq tiket parking kete, ade satu kedai nih..
lamo dah bukak..
tapi aku macam tak tingin pon nak try..
tapi aritu bos ajak aku try..
kat kedai nih..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Easy drink, easy go...
Maksudnya senang minom dan blahhh..
hahahahahhaah~

Kios ini terletak di level bawah sekali kat tempat orang nak bayar parking kat The Spring..
Dia memacam ada..
Milk tea, ice blended, yang ade biji selasih tu pon ade..
Aku tak sempat nak snap pic sbb bateri hp dah low..
Jadi sempat snap nih je..

Err, saya memang tinggi begitu..
adesss~
 
Yang jadi mangsa soh tangkap gambo ni ialah kawan opis kami jugak..
terserempak masa tengah beratur nak order..
hahahah...
 
Tu yang manyak2 tu kami punya lah tu...
Tapi aku punye satu je..
Sebab nak cepat masok opis semula, kami order semua sama..
Aku pon ekot je..
tatahu nak order cemane..
Pehtu nak cepat juga...

cup dia agak tinggi..
Sebab tu rege dia rm7..
PUeh ati..

Naseb aku tak mentak bulat2 itam tu dabel..
Macam selalu aku order tu..
Yang ni satu scoop dia mak ai, jenuh juga aku kunyah..
tapi, memang pueh ati..
hahahha..

Nanti nak try mende lain pulak..
Yang ado biji selasih tu..
Dan gambo cup tu dari dekat beta tak dapat nak snap..
sebab air dh sedut sampai sikit..
ngahahaha..
maluuuuu..

Sekian untuk entri lunch di hari batek sedonia bagi staf gomen..
heheheheh~ 

xoxo
NR