CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 26, 2012

Promosi Pemili Pakej tuk barangan HKCC! Mari bersoppinnnn~

 Khas untuk pengguna HKCC dan pengguna yang baru nak try HKCC..
Admin ada pengumuman penting tuk anda semua..hoho~

InsyaAllah bermula 1hb DECEMBER 2012 admin di Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino CAWANGAN PERAK akan melancarkan FAMILY PACKAGE dengan harga EKONOMI merangkumi : 


1) Collagen Cappucino (HKCC)
2) Sabun Beras + Susu Kambing
3) Kapsul Pati Halia (KPH)
4) Kismis Al Mukjizah
5) Susu Kambing + Bee Pollen (SKBP)




Bersama PERCUMA 
 
 50grm "PURE MARINE COLLAGEN"..
 
*tempoh terhad*

Price adalah EKONOMI iaitu RM100 sahaja +FREE POSTAGE..


Pemberitahuan awal adalah untuk memudahkan kalian membentang budget sebelum BONUS tiba:)InsyaAllah..Diharap ada umur kita bertemu di bulan hadapan dengan FAMILY PACKAGE ini:)
 
Pat pat siku lipat..
sapa cepat dia dapat ..! 
 
Sementara promosi masih ada...
 
Pehtu sat gi ado orang tanye ai..
 
"Kenapa tak pomot barang selain HKCC & KPH dulu? Banyak rupanya barang dari brand nih..."
 
Sebab ai takmo u ols ingat ai dan team nak untung semata2..
Kami nak orang bercerita sikit demi sedikit..
Sat g kalo aku kuakan semua barang korang ingat aku ni nak untung...
 
tak! 
bukan gitu...
 
Aku nak perkenalkan brand ni slow slow lepas mencuba..
Macam kami cakap dulu, setiap agent dan stokis HKCC adalah pengguna...
 
Macam mana aku nak jual barang kalo aku senirik tak guna kan??
Jadi, aku akan kuakan slow slow testimoni kesan yang aku dapat lepas pakai barang-barang nih..

tapi kalo rasa lambat sangat nak tunggu, boleh ke page

Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino di pesbuk...
 
Banyak testimoni tuk barang-barang dari produk nih..
Serta maklumat yang lebih detail bagi setiap barang yang terkandung dalam pemili pakej tu..

ahaaaaa..

Jadi, tuk promosi bulan DISEMBER ni, ini lah dia...

FAMILY PACKAGE...
 
nak tanye ai, tanye je..
NO prob...:)
 
tapi sebelum tu..
 
KENAPA KENE GRAB POMOSI NIH??
 
sebab...
1) pomosi ni terhad. bukan setiap bulan ado tau..
 
2) sebab ia murah. kalo anda beli sesatu, cer kira brapa anda dah untung brapa kami dah rugi..heheheh..tak lahh..kami tak rugi..kami berniaga tuk sama2 dapat manfaat..tak caye..?
meh kira...

Collagen Cappucino (HKCC) = RM 39.90 (Sem), RM 43.90 (sabah, sarawak)
Sabun Beras + Susu Kambing  = RM 12.90
Kapsul Pati Halia (KPH) = RM 20
Kismis Al Mukjizah = RM12 (Sem), RM15 (Sabah, Sarawak)
Susu Kambing + Bee Pollen (SKBP) = RM 35 (Sem), RM38 (Sabah, Sarawak)

jadi?
brape total ??
RM 119.80 tuk orang yang berada di Semenjung..
dan RM130.60 untuk Sabah dan Sarawak..

sedangkan pek promosi pemili ialah RM100 SAHAJA!!!
 
3) dan anda harus mencuba beberapa produk lain keluaran kami yang memang dah terbukti dari testimoni2 kastemer hoccayyyyy... 
 
Jadi, apo tunggu lae?
 
Grab d chance kawan2... 
 
Boleh wassap ai di nombor
013-9804519..
 
tanye pasal barang2 ini saje okeh..
lain tak layan..
ngahahahha..
 
ape lagi..?
 
Jum bersoppinnnn!