CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 4, 2012

Tips : Kreatiflah untuk raih bahagia~


Semua orang impikan rumahtangga yang bahagia.
Sape kawen nak derita kan..
Macam aku penah buat entri sebelum nih, perkahwinan tu ialah kami dan kita, bukan saya dan awak.
Dan tuk kekalkan kebahagiaan dan kemanisan rumahtangga kita, ada beberapa tips yang aku nak share hasil dari bacaan dikala lapang cenggini..
Berikut disediakan beberapa tips yang boleh diikuti..

1) Digalakkan supaya melakukan kerja bersama-sama terutamanya aktiviti di rumah seperti memasak, mengemas ataupun beriadah. Misti seronot kan? :)

2) ahaa..tak ramai yang tahu, tido kat lengan suami mampu wujudkan satu perasaan yang cukup bahagia.
Suami akan merasa diri sangat diperlukan dan isteri pulak akan rasa dilindungi..
*betoll! ai buat itu..

3) Sekali sekala, kat umah, tuka lah gaya penampilan. 
toksah la pakai kain batek lusuh.
Cer sekali sekala pakai tight ke..
Pakai skirt ke..
goda goda sikit..
muehheheeh..
kannnnnnn~
well, u know ur husband's taste rite?

4) Kalau bergado ke bertengkar ke, cer ingat mende best. 
Camna pasangan layan kita masa tengah baik..
Buang pasaan negatif tu jauh2..

5) fahami sifat pasangan dan anak-anak..
InsyaAllah..

:)