CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 20, 2012

Doyan Krip

Actually masa sebelum balik kL lagi adik aku dah ajak buat doyan crepe...
aku pon macam tak penah makan kan..
so memang plan nak buat lah...

Aku sampai kL kan ari Selasa..
tapi mereka yang kata nak balik buat tu semua balik weekend..
jadi, aku terpaksa la menunggu mereka pulang walopon pada hakikatnya aku dh nak balik dah weekend tu..
hahahahhaah~

Tau dak bila mereka buat nih??
Hari Ahad bersamaan aku nak terbang balik dah masa tu..

Pagi tu, siap ajak mak n adik2 pegi beronggeng sat carik barang kt Selayang Mall...
Pehtu berejam2..
MOtif aku nak carik luggage je...
sebab luggage aku dah koyak dan pecah..
grrr..
memang mintak baru tu...

Pehtu mak pula ngan adik2 mencarik barang memasing..
SEbelum tu mak dah google dah resipi doyan crepe tu..
mak pon tak penah rasa..
tu yang eksaited nak mencuba tu...

alih alih, dalam kul12 jugak kami baru balik...
mak kelam kabot masak kt dapo..
aku pulak kelam kabot kemas baju masok dalam beg...
ngan kutak kupi sekali yang berkotak-kotak..

aku sedikit naik angin bila aku kol AirAsia tak dapat2..
tension betol kepala otak..
dah cuba tanye sini sana semua tak dapat bagi jawapan yang memuaskan hati aku...
so aku proceed je tanpa tambah kg..
sebab aku bajet memang macam tak cukup je kan,....

Pehtu adik aku pulak sebok kelam kabot buat doyan krip..
masa tu kalo tak silap dah pukul 2 almost 3...

aku pulak dah janji ngan pacik teksi soh amik kul 4...
aku pon sesiap mandi pehtu siap...

kul 4, pacik tu datang dah..
dan doyan krip tu pon adik aku sempat kasik aku rasa..
hahahha..

ni la ghopenye...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 


Aku memula buat kulit dia sekali..
pehtu campak dalam pinggan terlipat pula..
pehtu dah malas..
hahahaha...


Time kasih mak n adik2..
at least dapat rasa jugak doyan krip tu camane..
sedap juga...
hahahahah..