CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 28, 2012

Jangan tiru aksi ini..



Tau dak nape aku cakap jangan tiru??

Sebab?

Aku tangkap gambo ni sambil drive dan tangkap gambo dan terus haplod ke pesbuk dengan caption yang panjang di lane kanan…


*matikkk aku habi aku tau aku men hp time driveee caniiiii!

 

Err, ia Cuma nak menunjukkan aku seriau dok bakang lori ni sebab beliau sangat laju di lane kanan sampai aku rasa kete ateh tu dah goyang goyang nak jatoh dah..aku selow je…

Naseb bila aku post je gambo ni kat pesbuk, teruih beliau ke lane kiri..

Eh, ko online jugak ke sambil drive…??

Ngahahaha..



Jadi, sila jangan tiru aksi nih..

Bahayaaaaa~



Bye…