CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, December 8, 2012

Selamat pengantin baru Erna Malina dan pasangan..:)

Lama nau asa tak hapdet blog...
seminggu juga lah..
almaklonglah..
bizi bebenau dengan segala rutin harian dan mingguan..
tih tih tih..

nak berbelog pon malas..
takde mud..
takpe, mari berkongsi kegembiraan kawan kawen minggu lepas.
ni minggu lepas punya cite..
hohohoo~

Actually ade dua kenduri..
Kat sini depa panggil 'pengilan'...
Aku pegi yang first punya, anak Auntie Jun punya kenduri..
nama anak dia Nadia jugak..
tapi malangnya, camera hp canggih sangat..
so takde gamba beliau..

Lepas abis majlis kat Dewan Majlis Islam Sarawak tu, aku shoot terus ke kenduri kawan sama opis..
mujur depa buat kat umah..
so datang lambat pon takde hal..
hihihih..

Sampai je aku makan lagi sekali..
tak kisah lah..misti makan..

pehtu sesi bergambo..
dan yes..
tuk julung2 kali nya selepas lama bersara dalam bidang nyanyian *ayat poyos*, aku menyanyi di kenduri sahabatku ini..hihihi..
khas untuk pengantin...
dah..
mari zas gegambo yang ditangkap disana..
hoho..

Kawan opis saya ..
Erna dan Amelin..:)
 

Bergambo dengan penantin..hhehehehe...

 
Pelamin yang cantik..
*alamak..tesenget pulakk tangkap..ciss...
simple n nice..
nak tahu sape buat nih?

.

.
.
.
.
.

Yang baju pepel tu la pembuat pelamin..
hohoh..
Kawan opis ai juga..
Nama dia Chyko..
Kalau sesape nak khidmat dia buat pelamin, boleh tanye i personal..
nanti ai bagi no fon dia..
tapi sekitar Kuching la..
kalo luar Kuching i kene tanye beliau..:)
 
 
 
 Ni lah hantaran mereka...
dikhabarkan 9 berbalas 11...
:)





Ini adalah doorgift tuk kawan2..
kiut..
dalam tu cekelat...


 Bergambo lagi dengan pengantin..
hahhahaha..
ngadee...
 

 Motif gamba nih?
baju dia...
ai minat kain dia...
perghhh..
dan kombinasi yang cantik kan.
hitam gold...
perghhh..


Ni pon motif tangkap ialah baju itam tu yang cantik..
haaaaa~
Ni penantin lelaki..
 
 Ni gambo shyok senirik..
hahahha...
terbayang la masa setahun lebih yang lepas..
ateh pelamin...
ngehehheeh..
 
tu jelah..
Nanti i updet entri lain okeh..
 
daaaa~
 
xoxo
Nadea Ramly