CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 15, 2013

itu nombor saya lah hubby..aiyaaa~

Sampai je umah, aku terus wassap hubby aku...
seronot dia aku dah sampai umah..
*ele, macam aku balik umah jumpa dia kan..

pehtu, beliau cakap, beliau dah order pizza..
aku pon meminta diri untuk masak dinner..
hubby cakap okeh saje..

tengah dok bersilat kt dapo, tepon memunyik...
penat lelari pi kejar hp yang tengah caj tu..
ingat kan somi yang kol..
sekali.....

088 - xxxxxxxxx

eh!
no sabah nih..

cecepat angkat..
aku takot ade emergency saje dari opis beliau...

"selamat petang. pizza Spanggar. kami mau hantar pizza yang dah order dalam masa 15minit..."

macam tu la lebih kurang ayat yang aku dengar.

aku terdiam jap..
eh. bila masa aku order pizaa...
kat Sepanggar pulak tu...
ngahahahaahh...

"oh. u kol my husband. 013-xxxxxxxx. dia ada kat umah. i belom sampai umah lagi nih..."
kata aku dengan yakin...
kau ada?
ngahahahahah~

Pehtu aku wassap semula somi aku...

"papa. bagi no ma kat pizza e..."

pas 3 minit baru beliau reply...

"hahahahah..pa lupa la. pa ingat tu nombor pa..."

rileks je dia jawab..

"aiyaaaa...baru tiga bulan pa. dah lupa nombor senirik..aiyaaaaa.."

beliau gelak saje...

saje kasik ai jeles ye.
naseb sup ikan merah haku dah masak..
kalo dak, hentak2 kaki kat sini...
ngahahhahahaah...

pehtu beliau cakap orang pizza tu dah kol dia..
sonot la tu pizza dia dah nak sampai..
ciss...!
jeles hoccay...

pehtu senyap je ha sampai skang...
kekenyangan la tu kan...

lahai somiku sayang..
tih tih tih..


gambo ini ditangkap masa kitorang dok skype masa bercinta dulu...
susah wo nak tengok dia senyum kalo pakai unipom nih..
sesambil kt fon tu kitorang tengah berborak...
tu yang senyum sambil hati bahagia tu..
ngahahahah..
mengada kannnn..

biasalah..
orang bercintaa....

jeles lettewww...~

mish u hubby!

babai~