CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 12, 2013

Karoke taim..hohoo!

Setelah berapa lama tak karok, ahernye, terealisasi dah impian nak berkarok dengan rerakan wanita nih..
pada hari ahad yang lepas..
ngahahahah~
hoh!!
gila gian...
balik keje teruih menuju ke tempat karoke kat belakang hopis saje..
hihihihii~

tapi disebabkan terlalu lapa sambil menunggu lagi 3 orang anak dara sampai, ai dan juga rakan karoks pegi makan dulu..
hohoho~

ni jelah ha makanan peberet aku...
hot plate seafood rice with baba sauce..
dan malangnya, air hijau epal bubble itu adalah percubaan pertama..
yang GAGAL...
tak sedap..
rasa macam perfume kereta...

Ini ialah kak Lin..
rakan sesama makan dan berkaroksss...
hehehhe..
dia makan nasik ayam yang agak mahal..
hmmm...

Masa kami dah abis makan, baru lah budak anak dara tiga orang tu sampai...
tunggu la sekali depa makan..
pehtu baru naik ke tingkat 3..
untuk berkaroke..
hohoooo~

Memandangkan aku adalah ahli di kelab karoke tersebut, maka dengan ini rege untuk sekepala ialah rm20 inggit saje..
kami karok dari kul 4 sampai kul8...
pensaaannnn!!!!!
ada dapat air pree 3 jag..
boleh pilih..
tit bit pon ade 3..
pueh ati..
cuma sound tak brape..
lagu pon tak baru sangat..

tapi tak kisah laaa...
layannnnnn~

 Ni lah anak dara tiga orang nih..
dari kiri : Nurul, Aza dan Wanie...


 Ini adalah orang yang berSTATUS MASIH KAHWIN...
ngahahahah..
do not disturb!

 Aza si tengah2 tu ex staff aku..
skang dah keje kat Hospital Umum Kuching...
tak semestinya dah berenti kita takleh keep in touch kannn..

nota : ada request repeat karok next month..hahaha..i okeh je u olssssss!!!!