CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 25, 2013

Salam Maulidur Rasul khas dari orang senggugut. sobs~

Salam maulidur rasul semua...
harini coti umum..
hoyehhh...

tau dak cuaca kat sini cane?
hujan dari pagi start aku mangun tido..
sampai la pukul 2 camtu.
baru la cerah sikit..
tenang dan sejuk saje..

dan aktiviti aku harini ialah...
jeng jeng jeng...

menjahit laaaaaa...

oh..
dan bendera jepong sedang berkibar megah..

sebelum haku terbaring kesakitan..
haku berjaya menyiapkan sehelai baju kurung mak...
kain belom ye mak..
right apter siap baju tu, haku dah start senggugut yang melampaui akal dan pikiran..
lalu tergoleklah didepan tivi...

pehtu bila dah okay perut rasa lapa..
pi dapoq...
masak megi je..
mende len tak lalu pulak nak makan..
pehtu buat kupi pepel kapucino tu...

alhamdulilah lega sikit..

pehtu aku sambung balik menjahit..
dapat pula siapkan kain dak kecik Fimi Hanani anak kak Huda..
hihih..

baju dia tinggal nak buat leher saje..
nanti balik kL boleh bagi dah..
insyaAllah kalo kesihatan mengizinkan..

pehtu memandi dan masak sekejap..
dah petang..
masak tuk malam pulak..

then sambung buat selai lagi baku kurung pahang senirik punya...
alhamdulilah..
dah siap pong..
ngahahahah..

skang nak tido..
saket penggang...

nite all..

cepat la februari..

Nota : entri semalam nihhhhh...
aiyaaaaaa~