CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 7, 2013

Tersadai kat epot..huaaaa~

Pada ketika dan saat ini..
aku tengah menahan mengantuk yang amat sangat...
=.=

aku sedang berada di KLIA..
menunggu belon yang titibe kate reschedule...
cissss~
aku dh ondway dah tadi. kul3 pagi bangun..
Pehtu terus gerak ke KLIA..
cis..ciss..ciss..

dalam kete ondway tu pon aku ttido2 lagi..
penat balik dari Kuantan tak ilang lagi..
uaaaaaaa..

pehtu kene dok lelama lak tu kat secret recipe nih..
makan lagi tu...
muhahahaha..





Bekpes dah la gila heavy..
tih tih tih..

time sorang gini la ase nak g toilet la, nak beli tu la, ni lah, ngantuk laaa..
cehhhhh!

apesal flight aku reschedule nihhhhh~
urghhh~