CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 12, 2013

HKCC testimoni (Sarawak version) - Bahu kamek dah kecik sikit~

Macam yang kitak urang dah tauk nak, kamek tok stokis HKCC Sarawak.
Which is kamek yang cover area Kuching, Samarahan dan kawasan sekitarnya...
Tapi mun ada demand dari daerah lain berkenaan kopi kolajen tok, kamek sedia memberikan perkhidmatan dan advice yang terbaek tuk kitak orang..

haaaa~

sitok lok....
mok cerita sikit..
Sigek gik testimoni pelanggan kamek..

Semuanya berlaku secara sik sengaja...
Stok kopi kamek nang dihantar terus ke alamat opis kamek..
so, stiap bulan dua kotak besar memang ada tuk kamek lah nak..
Mok dijadikan cerita tek, kawan mek ya..
Nanyakk..

"Apa benda lah ya. Ada jak parcel tuk kitak" 
herannya kali..
*bukan kutak kupi jak. ada juwak menda lain gik...

alu lah bila dah ditanyak tek nak, ngeluarlah kupi ya dari kutak tek..
Ngesor lok kutak ya...
 Offer juwak trial pack ya...

tApi kamek faham..
Susah orang mok coba mun x berani..

Disebabkan sidak tok nang selalu handle parcel kamek, kamek berik la cdaknya sorang sigek paket...
Orang madah, mun 10 orang yang kita berik, tak semua akan berik feedback balit..
So, dalam 5 orang yang kamek berik trial pack ya, sorang jak yang suka..
dan feedback nya adalah macam tok!



Namanya ialah Patricia...
Suk nya minom tok...
Malah, nya pomot juwak kopi tok dengan kawan n makciknyaa...

Tapi..
Nang menar...
Kamek nangga nya susut..
bahu nya dah kecik...

Hubby nya juwak tekejut dengan perubahannya...
Siap tanya gik nya sakit kah...
Tetak jak nya...
hihihi...

dan tok adalah mesej sebelumnya bercuti gawai..
Kamek beriknya trial pack tuk nya pomot masa raya kelak...

"produk bagus kamek memang excited mok pomote. kamek anggap orang yang x maok cuba ya RUGI besar xmaok coba.heheheh.."

"tq sebab pomote kat kamek. kamek dah boleh minom kopi. yay yay yay" 

Untuk makluman, nya tok x minom kopi..
tok first time nya coba minom seumur hidupnya..
nangga lah..
gembira nya kinek tok...

Bukan dapat bonus SUSUT..tapi dapat juwak cerik kesedapan dan kenikmatan kopi sebenar...
nak kah best cam ya...

Oh..
baru dua hari lepas kamek jumpa nya...

Nang nampak nya susut...
ASa baju yang dipakeinya longgar...

"nanggalah sis..besar dah baju tok.."
katanya madah...
huk3...

oh tedah..

molah baju baru gik..
hihihihi~

Mun orang happy, kamek pon hepi juwak..

Periodnya pun okay dah kinek tok..
Lancar katanya..
sekda gik ketui2 kedak dolok marek...
cramp di perut juwak berkurang...

Alhamdulilah..
kamek tumpang gembira..

Mekaseh Pat...

:)