CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 6, 2013

Hadiah Ramadhan kali ini..Alhamdulilah~

Fuh~ Lamenye tak hapdet belog...

macik bz la..uwaaa..
ah! itu saja alasannya kan mak jemah...
hoh!

Okeh..
Mari memulakan entri dengan ucapan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN...

Raya kali nih, wa nak gtau..
yang ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

wa tak dapat balik raya...
sobs sobss...

bukan permintaan sesiapa tetapi permintaan diri senirik..

kenapa???

sebab...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

wa dapat balik negeri kelahiran wa..
hohoho..

maksudnya disini wa dapat transfer balik KL..
hoho..
dapat hQ KL pula tu..

Ah, tak kisahla..
janji balik semenanjung balik..
yay!!

berita ni wa dapat sejurus selepas dua hari masok kerja lepas cuti panjang + cuti kursus *selama tiga minggu berturut2*

saje je wa kol En. Amir tu tanye status..
Titibe dia kate permohonan awak dah lulus la...
Pehtu tak lama tu ade orang admin anto salinan fax yang putrajaya fax dengan depa..
wowohhohoh...

tapi tarikh efektif ye 1 ogos.
masa wa dapat surat tu tarikh 23 Julai..
Maka dengan ini terpaksa la wa mintak tangguh...
atas sebab nak setelkan semua urusan disini..
rumah sewa, kereta, tuka alamat, packing mempacking..
aiyaaa~

ade juge la sore sumbang kate, ala, ngade2 mentak tangguh...
eh, sukati la...sebok...
ko tak duduk kt tempat aku toksah nak bising2..
kat sini aku handle sorang2 sume..
tampo sat g..

disebabkan tangguh sehingga lepas raya, maka aku sebenornye malas nak ulang alik KL- Kuching.
So decide tak balik raya..
Lagipun, tiga tahun lebih aku kat sini, sekali sekala tak balik ape salahnye kan...
Cube raya kt tempat orang..
ni asek nak cabot balik saje..
hoh!

sebenarnye sayang jugak nak tinggal queen sorang2 bila dia dah sedikit cun..
hek3...
buleh la raya ngan queen..
selalu kene tinggai..
ni kasik dia cantik sikit, jalan raya kt tempat kelahiran dia dulu..
pehni dah hangkot dia bawak balik KL..:)
jadi kete kL la pehni queen..
hihihihihi~

Perasaan?
Skang tu tak rasa sedih pon..
Mebi sebab seronok dapat nak raya kat tempat orang..
staf pon ajak pi umah depa...
dok susun mane nak pi dulu...
Queen pon ade ngan wa..
pehtu keterujaan dapat balik KL kot..
tu yang raya tak rasa sangat..
ceh..
baju berpasang-pasang tak hengat pula..keh3..:p

takdelah..
siyes..
mujur dapat mak bapak sportim..
tak kisahla anak dia ni nak balik ke tak,,..
somi?
lagi tak kisah.
dulu dia yang tak balik raya..
kali ni turn wa lak tak balik raya..
lalalalala...

maaf..
ini lah saje berita yang dapat dishare..
di belog..

nanti ade masa wa updet lagi keh...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
MAAF ZAHIR DAN BATIN..