CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 29, 2013

Salam pagi batik..!

 Arini sampai awal lagi ke hopis..
sebab..
encik nebi anto..
yay!

hak3..

begitu gembira sekali kan...
ye..
sebab kita boleh men candy crush masa dok kat seat sebelah driver tu..
keh3...
arini encik nebi anto..
sebab beliau akan teruih ke Dataran Merdeka untuk rehearsal Hari Merdeka lagi dan saya akan terbang ke Kuching malam ini..
untuk menguruskan segala rete mende yang tertinggal di sana...
nak cuci umah lagi...
nak pi kenduri kawan kawen lagi..
oh, indahkan idup nih..

bagaimana opis baru?
everything was good so far..
belum ada yang menaikkan darah sangat..
cuma kehidupan memang jauh berbeza..
hadap jem berjela jela..
drive ngantuk2..
malam dah tido awal skang..
sebab esoknya nak bangun awal kan..
gerak dari umah kul 6.30 pagi kul 7 camtu dah sampai..
osem kan...
 lagi osem masa kita try an error arituh..
balik sharp 5 petang...
jalan memang clear...
giler osemmmmmm...
tapi petang semalam tak osem..
stuck..
ah, tak kisah la..janji sebelum gelap dah ade kt umah...

bulan ni buleh la balik sharp..
bulan depan kita dah start buat OT..
so, balik macam lambat sikit..
tak kisah pon..

takpelah..
nak pi carik mamam...
lapa nih..
tak sabor nak setel semua benda kat kuching..
pehtu tunggu barang sampai je...

tak sabor tunggu kakak queen sampai..
abang kat LUmut..
adik kat saya...
nanti kakak sampai kita plan balik saya nak bawak kakak ke, abang ke adik...

okeh, selamat bekerja semua....

salam batik dari saya..
auwwww..
ase jojes pula..