CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 11, 2013

Hari Perarakan Raksasa 2013

Entri ni lamo dah nak buat..
tapi takde masa..
so skang disebabkan macik banyak pula masa kan, moh le kita rewind balik kejadian yang berlaku pada 21 September 2013 aritu...

Somi kita ada tugas kt KL..
so dia balik..
at the same time dia hangkot la bini dia pi dataran sekali..
 
Sebab terbangun lambat, so kami sampai la lambat sikit.
tapi tak kisahla.

disebabkan banyak dah lupa, so korang layan la gambo saje..
muahahahha..
takde ape yang nak diceritakan.
melalui gambo saje dah tau cerita kan.
so..
zassss...















encik nebi saya sedang kerja..
hohooo~ 

Okeh..
kita lagi..muahhahaha..
 

 Adnan..
 

peace yawwww...

hah..
itu saje la nak share..
napok tak kita dah makin cun..
hahahaha..

tak kuruih dah macam dulu..
haaaa..
kui3..

okeh..
jumpa di lain entri..
tataaa..

xoxo
Nadea Ramly