CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 12, 2013

I-city 2013 Part 1:: Museum of Art

Hah..
Pegi tempat ni pabila tertengok sorang kawan kt pesbuk pos pasal tempat menariks itu..
hahahha..
teruih ajak encik somi pegi..
siap nak merajuk2 lagi kalau tak pi..
kui3...
bila tu?
Malam raya aji tu weh..
pegi detim..
kat i-city..
ngahhahaa..
tah pape...
kami tak masok yang Red Carpet Wax Museum.. 

*next time saya nak pegi ye encik suami*
 Kami cuma pegi Museum of Art...
Nak masok setiap tempat kt sini kene pakai kad...
reload..
tak pakai cash..
 satu kad boleh pakai satu pemili...
setiap tempat mcm rumah hantu, wayang 3d semua ade rate depa...

okeh, moh layan gamba yang mungkin akan buat korang nak pi tempat nih..
muhahahahah..
zassss...

Kebanyakan gambo2 ni nampak macam real..
Siyes bile tengok balik dalam hp, macam whoaaa..
hak2...












 Actually banyak lagi gambo..
pehtu mano tah wa letak...
malas nak carik..

haa..
nak tau pastu kami g mane...

tunggu part 2...

bersambung.........

xoxo 
Nadea Ramly