CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 12, 2013

i-City Part 2 :: naik pusing-pusing

sambungan...


Lepas puas bergambo kt muzium tu tadi, wa seret somi wa naik menatang pusing-pusing tu..
 apo tah namanye..
*hah, beliau sempat posing juge ye..
lupaaa...
haa..
yang nih..


hah...
siyes takot..
gayat...
dok kene gelak dengan beliau..
hoh!

mari tengok pula gamba itu...

layannnn... 

 memula tak napok camera..
pehtu napok dah..
hahahaha..

 Pemandangan dari atas menatang pusing-pusing tu..

 berposing ye kamu..
hoh..

 Tau dak memula eksaited..
titibe dah naik takot pula...
okeh, we choose bluee..
wihuuhuu..



tingin nak naik ketapi blakang tu.
tapi sedor diri dah beso..
so tabley la naik...
tengok saje..

tak jauh dari tpt kita diri ni ade snow world tu..
tak masok gak sebab nanti la masok..
ni pon macam rasa bersalah kua malam raya kan.
muahahhaha..

okeh..
nanti kalo pi jenjalan lagi kita share lah...
okeh bebeh..
 daaa..

xoxo
Nadea Ramly