CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 22, 2013

Part 1 : Trip to Kluang: Cousin's Wedding

Assalamualaikum....

holaaa...
kita berjalan lagi..
ini entri lama nak buat..
tapi takde idea sangat..
berkulat dah kot..
hahaha..

Sehari sebelum kita lapor diri ke tempat baru, kami membuat percutian singkat ke Kluang sebab kazen kita kawen..
Kami konvoi dua kete..
Half trip pertama, beliau itu yang drive..
hoho..
saya?
snap snap laaa..


Hubby maleh nak layan...
ini kami satu kereta..
kereta lagi satu jangan jelessss!
*bila adek bradek berjumpa, abessss...

Kami berhenti di RnR Sebelah Ayer Keroh kalo tak silap..
Lapooo..
makan dulu~



Lepas dah makan, kami berhenti kat tol..
Nak telepon depa..
Sebab tatahu mana nak jalan..
dan..
sempat snap nih..
kakakakakakak~
 


Budak tahan kencing..
kah3..

Sila lihat ape yang slack pada gamba ini...

Lepas tu, bila dah jumpa homestay kami, kami pon berehat..
Malam tu..
pegi makan..
*ah, makan saje...
 

bersambung.....