CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 11, 2013

Selamat Pengantin Baru Lt. Shazree TLDM dan pasangan..:)

Assalamualaikumm..
hohoooo..

aritu dah cite pasal wedding stokis HKCC Putrajaya kan..
Esoknye tu, kita pegi wedding kawan hubby lak kt PD..
Ujung2 tahun ni biasalah...
musim orang kawen...
Dulu, dok kat East, memang tak leh pi..
skang dah dok semenanjung, kawan kawen dan jemput, kita pi lah..
:)

Kami gerak dari KL kul10 gitu..
sebab kate hubby, kul 1230 camtu, penantin nak start jalan dah...
Macam biasa, dah deal.
Kalau kita ajak beliau, kita kene drive..
Kalau beliau ajak kita, beliau la drive..

As usual, kalau wa dok sebelah jadi co pilot, opkos ade gambo..
ngahahahha..
malas je lakiku nak layan pangai bini dia nih...
dah le sebelum siap tu dok membebel..
lame betui brsiap katenye..
dari kul 9 ke kul 10 tak siap2..
hoh!

Okeh..
mari layan gamba2 santek yang sempat kita snap masa kat sana..

Psstt..
Macam pegi private wedding...
sebab dia buat kt Rumah Peranginan Kerajaan kat PD tu. 
tanjung tuan tu...

zassss..
Layan... 







inilah perantinnye..
wiwiwiw..

 meja vip..
cecececeh..

Okeh, gambo selain gambo perantin, semua dibawah.,
biasalah...

 woot woot...
gambo dengan boipren.
wiwiwiw..

 turut memeriahkan majelis...
kacang dan wife, Fini..
selamat berkenalan Fini..
:)
korang tengok THOR ke aritu..?
kui3..

 Okeh, bunga ni dapat secara titibe..
ade macam dayang-dayang penantin tu datang ttibe kasik bunga kat kita..
titibe rasa kita penantin.
hhahahaha...

saje je kot..
sebab situ ramai abam nebi..
kui3..

okeh, lepas makan kita terus balik..
hubby ajak balik terus..
tak sempat nak bgambo dengan pengantin..
anyway..
selamat pengantin baru Ayie..
:)

Bulan doblas ni ade satu lagi majelis kawen kawan hubby..
mengekor lagi haku..
hahahaha..

okeh..
gambo dedik satuppp..
sila muntah..


Gambo ini diambil semasa perjalanan pulang ke KL..
akibat jem yang melampau.
hubby dah stress..
tapi mini dia menten..
snap snap dan snap..
hahahahha..

nasebla hubby dapat bini suka bergambo..
wuwuwuwuwuwu~

sekian saje tuk arini...

nanti ade lagi cite kite bebel lagi kt belog eh..
babai...

xoxo
Nadea Ramly