CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 17, 2014

Hello 2014...!

Entri pertama 2014..

Assalamualaikum wbt..
As usual, alasan kita, takde masa.
Oh, itu biasa.
Hahahaha..

Tak lambat nak ucap selamat tahun baru kan..
Walopon arinih dh hari ke 17 dalam 2014.
Biasalah, ketinggalan sikit..
Hahak..
Harini cuti umum.
Sempena hari Thaipusam..
KL cuti..
Ah, seronotnye dpt berehat..
Semalam, kul 8 gitu kita dah flat..
Tertido tanpa sedar.
Kendian terjaga sebab ada kol dr auntie di Kuching..

Takde azam baru.
Macam org lain.
Sebab pada kita, hehari kita sangat berazam.
Muahahahha..

Syukur kita masih diberi peluang tuk hidup atas bumi Allah nih.
Walopon 2013 dah berakhir, banyak kenangan manis dan pahit.
*ceh, ayat nak ayat buku je..

Cuma kita rasa, 2014 ni lain sikit..
As usual, kita tak harap ape2.
Tak demand apa2.
Layan je ape yg ditetapkanNya..
Kita percaya ketentuanNya.
And so far, kita semakin gembira dengan kehidupan kita.
Jauh dah tinggalkan org2 negatif..
Kita, banyak x amik pot hal remeh.
Kita, dengan life kita je.
Lantak org lain la.
Asal x ganggu kita, udah.

Rezeki Allah tu luas.
Dan besar cakupannya..
Alhamdulilah, x putus rezeki Allah kasik.
Walopon otak sempit manusia pk rezeki tu anak dan duit saje..
Kesian depa ni..

Rasa mcm kaki makin panjang sejak balik semenanjung nih..
Hahahahaa.
Berjalan saje kejenyeeee..
Pabila dah berjumpa kengkawan semula, memang beronggeng saje kejenye..
Muahahahah..

Oh, I love my life..

Pandangan org?
Terpulang..
Mcm kita cakap, kita tak kisah..
Sebelum cakap pasal org, bagus tengok diri sendiri dulu..
Kita manusia.
Tak perfect..,
Ye dak?

Okeh, nanti kita updet entri lg..
Nak bersiap pi jalan2..
Hahahahaa..

Babai...

Xoxo
Nadea Ramly