CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 30, 2014

Ade tiga perisa dah..

Tadi, somi ajak soppin.
Beli barang dapo.
Dan barang umah sikit.
Kita ni, bukan kuat mane berjalan skang.
Wuuuu..

Dek sayang somi..
Ngekor la beliau.
Tapi sampai Tesco, kami berpecah.
Niat hati kita nak survey je.
Pehtu tersangkot kat promoter tu.
Pehtu, ade pula kotak kecik.

Kita nak try minum anmum tu.
Dulu, pernah cuba dan beli.
Sebab depa cakap sape yang nak preggy, buleh start minom.
Tapi kita beli vanila je dulu.

Tetibe tekejot nengok ade perisa mango.
Promoter tu dok explain2 la kt kita.
Kita ni, time gini..
Semua teringin.
Apo daaa.
Citer punye citer, promoter tu kasik free lagi dua perisa.
Hadiah la kononnye..
Hahahak..
Dapat perisa vanilla and cekelat..

Jadinya, lagi la haku teruja.
Orang mesia ni suka mende pree kot.
Hahahahaa..

Sampai saat ini, kita belum bancuh lagi yang perisa mango tu.
Sebab baru lepas makan asid folik.
Ngn satu lagi ubat beso kaler pink.
Sebenornye...
Malas nak bancuh.
Kalau dalam sachet mcm yang pree tu nak gak buat.

Nampak x pemaleh nye haku disitu..
HKCC senang je nak minom.
Koyak, bancuh, minum..

Ade cakap kt amoi promoter tu..
Depa xmo buat ke dlm sachet.
Senang nak kulu kilir.
Katenye, depa xmo..
Hurm..

Harap anmum pertimbangkan idea kita nih.
Tak semua pengguna rajen dan berdisiplin.
Hahahahahak..

Okeh, somi ajak sambung tengok runningman.
Nanti kita citer kenapa kita beli susu nih..
Zassss..