CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 13, 2014

Takoyaki yang osem! hohoooo~

Pada hari senin aritu..
Kita pi pasar malam kat KDSK tu.
Selalu kami masok kot JPJ tu..
tapi kali ni kami masok kt belah lagi satu..
*susah nak esplen..adehla..
  takpelah..
nanti datang paham le entrance mana yang kita maksudkan.
hahahaha..

sebenarnya..
kitorang tak plan pon nak makan ape..
asal nampak je beli.
tiba2 napak gerai nih..
ajak somi singgah..
4 biji rm4.50.
ada 4 juga macam perisa..
so kita pilih udang.
somi pilih sotong.


sambil tu..
kita tengok abang tu buat dan masak..
emezing gila..
hahahahahak..

walaupun agak lama la berdiri dan menunggu.
tapi sebab nak cuba dan rasa kan.
so bertabahla...

tak lama lepas tu kita nengok makin ramai pulak datang and order.
wiwiwit...

ini penantian berbaloi.
taraaaaaaaa...

kita belanja tengok..


nanti lah..
kita nak try carik kat sekitar manjung ni lagi..

okeh?

nanti updet makanan lagi..
muahahahahh~

weh..
kalo ade sekitar KL bitahu kita..
nak try..

okbai..

xoxo
Nadea Ramly