CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 22, 2014

Buasir kecut!

Penah tak korang jatuh cinta?
tak kisah la pandang pertama ke.
pandang kedua ke.
orang ke.
baju ke.
emas ke..
eh!

Okeh.
takpon.
tengok kat pesbuk.
orang uplod stok pos banyak banyak.
Banyak order.
banyak orang puji puji.
lalu kita pon berkata.
orang ni bisnes kencang nih.
bagus produk nih..

Salah sorang yang TERPENGARUH ialah beliau..
taraaaaaaaa....


Ape pulak la lagi citer disebalik wajah HKCC ni kan..

"sy kenal hkcc dari fb kak haida..lama juga sy dok usha fb status kak haida tue..paling menarik minat sy dgn hkcc dri gmbaq poslaju kopi...msti permintaan banyak sbb gmbaq tu memg banyak parcel nya..dan tujuan sy beli dan try 1 box hkcc utk IKHTIAR zuriat..
repeat order kali ketiga kalau x salah sy tgok ada promo kak haida buka utk mini agen.. :)"

Nampak tak tergugatnya nengok parcel banyak2 tu.
hello.
itu bukan PROPA okehhh..
katenye.
nak IKHTIAR zuriat.
tiba2 join jadi mini ejen.

Boleh ngandong ke?
berkesan ke?
Betul ke?
macam2 soklan keluaq aih dari orang orang yang malas berikhtiar.

Nah gamba parcel yang jadi punca utama.
camane beliau terjebak..




Menawan tak?
ingat PROPA??
macam kiah propa?

Hah.
paling terkesan.
BUASIR dia dah takde.!!


Tak ke best minum2 kopi.
tiba2 tak rasa sakit masa membuang.

Ni ade lagi satu testimoni tentang buasir..


Tak best lagi ke tu?

Orang zaman sekarang dah bijaksana bijaksini.
jual barang dulu bukan jual barang macam sekarang.
pembeli kadangnya lagi pandai dari penjual.
jadi apa sebenarnya HKcc Empire bantu beliau selain dari buasir dah takde?

"Hkcc dan group banyak bg ilmu dlm bisnes dan cara pengurusan..cara melayan customer secara profesional..sales sy meningkat dari sy jadi mini agen naik ke agen..dan skrg sy naik sub stokis..alhamdulillah..duit belanja harian mcm lauk pauk harian sy gunakan duit hasil jual kopi..gaji suami buat bayar bil2 dan kereta.dan target seterusnya nk simpan dlm tabung haji utk bawa suami pegi umrah dgn hasil jualan kopi.."

Ini la sebenarnya yang berlaku..
yang orang dok mencemik kata.
kopi jer punnn~

Nombor ade kan kat atas tu?
boleh interbiu beliau.

Okeh?

Jumpa di lain entri~